Reacties voor: SparkMail voor iOS krijgt nieuw design met donkere modus, profielfoto’s en meer

De bekende email-app Spark heeft vandaag een mooie update gekregen met een nieuw ontwerp en handige functies om je beter op je werk te focussen.
Daniel Vischjager -

Reacties: 11 reacties

  1. Erg blij met de update. De beste e-mail app als je meerdere accounts hebt.

  2. @Erwin: volledig eens met jou. Ik gebruik de stock mail app zelfs niet meer.

  3. Geïnstalleerd op Mac, iPhone én iPad… Erg blij met de donkere modus wat voor mij eigenlijk dé reden was om Spark weer eens serieuze schermtijd te geven. Ben er zó blij mee dat ik de stock-apps van mijn i-devices heb verwijderd. Moet eerlijkheidshalve wel vermelden dat Spark op mijn Mac inmiddels twee keer spontaan afgesloten werd. Waarschijnlijk toch nog ergens een bug… Hoop dat die snel verholpen is, want verder ben ik er erg blij mee!! 🙂

  4. Is voor het gebruik een abonnement nodig?

  5. Ben ook een zeer tevreden gebruiker van Spark. De update heeft me echter nog niet bereikt.

  6. Zijn er meer mensen die problemen hebben met hun agenda (iCloud) ik spark? Hij zet van een agenda de afspraken er niet in

  7. Weet iemand hoe je bij Sparks een gedeelde agenda kunt laten zien? Voor de rest is deze app perfect.

  8. Ik gebruik Spark op al mijn Apple apparaten, werkt zo makkelijk en synct super snel. Nu de nieuwe update ook dark modus aan gezet en ziet er echt super uit. Zoveel mogelijkheden en zo makkelijk in gebruik. Ik tip iedereen om het gewoon een keer te installeren en te proberen. Ik weet zeker dat je gelijk verkocht bent.

  9. Spark is inderdaad top. Eigenlijk mail zoals het zou moeten zijn.
    Helaas hebben ze nihil ethiek op gebied van privacy en zijn de meeste gebruikers niet op de hoogte van wat er met hun data gebeurt.
    Dat is ook de reden waarom ik het niet meer gebruik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.