Spark +AI Summary voor korte samenvattingen

Reacties voor: Geen zin in ellenlange e-mails lezen? Spark vat het samen met AI

Zit je in een lang e-mailgesprek en heb je geen zin of tijd om alles te lezen? Dan zou een samenvatting een uitkomst zijn. Mail-app Spark kan dat nu met kunstmatige intelligentie.
Daniel Vischjager -

Reacties: 6 reacties

  1. Dit moet je toch helemaal niet willen? De gehele inhoud wordt naar een server gepompt en geanalyseerd om tot de korte versie te komen.

  2. Ik gebruik spark al ruim 3 jaar maar ben niet echt tevreden. Veel mail belanden in de spam en voor zo ver ik weet zijn mailadressen niet te whitelisten. Ook zijn mailadressen niet te blokkeren zonder er maandelijks voor te betalen.

  3. Dit wordt/is wel een dingetje. Jij kunt dit misschien niet willen vanuit privacy oogpunt, maar diegene waarmee je mailt doet dit wellicht wel. En zo verlies je alsnog de controle over jouw gegevens.

    En aangezien het in de wereld toch alleen maar over geld gaat, zullen bedrijven die deze tools ontwikkelen cq gebruiken zich enkel focussen op het verdienmodel of kostenbesparing. Komt er een klacht/ rechtzaak dan is “habe ich nicht gewust” of opdoeken en opnieuw beginnen een makkelijke uitweg.

  4. Je kunt ook gewoon niet reageren en wachten totdat iemand een tldr versie stuurd

  5. Niet voor iedereen van belang maar de AI samenvattingen zijn in het Engels.

  6. Ik ben er ook niet echt happy mee, je privacy gaat in mijn ogen naar de knoppen, ipv dat Spark zich met andere dingen bezig houdt ; bijvoorbeeld: tot op de dag van vandaag is Spark niet in het Nederlands.
    Welke e-mail app zou ik ipv Spark kunnen gebruiken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.