Spark komt er aan op de iPad, en er wordt gewerkt aan de Mac-versie.

Spark verschijnt op 25 februari op de iPad en iPad Pro

Populaire mail-app Spark krijgt op 25 februari een iPad-versie en zal ook watchOS 2 op de Apple Watch ondersteunen. Daarnaast laat Readdle weten hoe het met de OS X-app staat.

Spark komt er aan op de iPad, en er wordt gewerkt aan de Mac-versie.

De populaire alternatieve e-mail app Spark verschijnt op 25 februari 2016 ook op de iPad. De app is aangepast voor het grotere scherm van de iPad en iPad Pro, zodat je er op een overzichtelijke manier nieuwe mailtjes kunt bekijken. Ook wordt de Apple Watch-app van Spark klaargestoomd voor watchOS 2.


In een blogpost laat Readdle, de ontwikkelaar van Spark, weten dat de grote update voor Spark op 25 februari beschikbaar komt. Als je Spark nu al op een iPhone gebruikt, wordt het gemakkelijk om de overstap te maken naar de iPad. De app ondersteunt namelijk iCloud, zodat al je gegevens op verschillende apparaten gesynchroniseerd worden.

Bekijk ook

Spark heeft nu uitgebreide snooze-functie en andere verbeteringen

De aangekondigde snooze-functie van mail-app Spark is vanaf nu beschikbaar. Ook is er in de app een aantal dingen aangepast op het gebied van het toevoegen van een bijlage.

Spark met watchOS 2-ondersteuning

Naast ondersteuning voor de iPad en iPad Pro en de snellere Apple Watch-app dankzij WatchOS 2, spreekt Spark vanaf de 25e ook negen talen maar Nederlands ontbreekt nog steeds. Als je reikhalzend uitkijkt naar de Mac-versie van Spark dan zul je er nog even op moeten wachten. Readdle laat weten dat er hard gewerkt wordt aan Spark voor OS X, maar dat het wel wat tijd kost om deze versie af te krijgen.

In onze uitgebreide review van Spark prijzen we de app omdat je zo’n beetje ieder onderdeel van de app naar eigen smaak aan kunt passen. Ook ondersteunt Spark de grootste maildiensten van het moment, zodat het een kleine moeite is om in te loggen. Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat Spark gratis is en geen advertenties bevat. Spark won bovendien de iCulture Award als beste app van 2015.

Bekijk ook

Review: Spark wil je weer verliefd op e-mail maken

Met Spark voor iPhone bouw je een eigen mailapp, door alle veegbewegingen een zelfbedachte functie te geven. Daardoor is Spark ontzettend veelzijdig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
15 februari 2016 om 11:34
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.