Spark heeft nu uitgebreide snooze-functie en andere verbeteringen

De aangekondigde snooze-functie van mail-app Spark is vanaf nu beschikbaar. Ook is er in de app een aantal dingen aangepast op het gebied van het toevoegen van een bijlage.

Spark-Icoon.De update met daarin de eerder aangekondigde uitbreiding van de snooze-functies van Spark is vanaf nu beschikbaar. Dankzij de vernieuwde snooze-functie is het mogelijk om in te stellen wanneer e-mails weer in je mailbox moeten verschijnen, bijvoorbeeld op momenten dat deze het belangrijkst zijn. In de update is ook een aantal andere toevoegingen gedaan.

Snooze-functie en nieuwe bijlage-knop voor Spark

De update komt niet helemaal ongelegen, want e-mailapp Mailbox had deze functie al. Vanaf februari 2016 wordt echter de stekker getrokken uit deze mail-app van Dropbox, waardoor fervente Mailbox-gebruikers niet lang hoeven te zoeken. Andere opties vind je in ons overzicht van alternatieve mail-apps.

Bekijk ook

Alternatieven voor Mailbox: welke e-mailapps zijn nog meer goed?

Mailbox verdwijnt. Daarom maakte iCulture een lijst met bruikbare e-mailapps voor mensen die hun e-mail willen swipen, een lege inbox willen of gewoon een Mailbox-alternatief zoeken.

Ook andere functies zijn verbeterd. Spark heeft nu een speciale knop om een bijlage toe te voegen en laat grotere previews zien van je bijgevoegde afbeelding. Bovendien kun je het formaat van de afbeelding zelf kiezen. Voeg je een bijlage uit Dropbox, Google Drive of OneDrive toe, dan wissel je nu ook makkelijker tussen het versturen van de daadwerkelijke bijlage of een link.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Spark is hard op weg een sterke mail-app te worden. In november kreeg de app al volledige ondersteuning voor Exchange-accounts. Hoewel de app alleen nog beschikbaar is voor de iPhone en Apple Watch, bevestigt de ontwikkelaar nogmaals dat de app ook zeer snel naar de iPad komt. Ook aan een Mac-versie wordt gewerkt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 december 2015 om 9:44
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.