Nieuwe filters in Snapchat.

Fleur je Snaps op met honderden nieuwe stickers in Snapchat

In Snapchat heb je nu nog meer de keuze om je Snaps persoonlijker te maken. Er zijn namelijk meer dan driehonderd nieuwe stickers beschikbaar met allerlei gekke beesten en geinige teksten.

Als alle verschillende emoji nog niet genoeg voor je zijn, dan is er goed nieuws: je kunt nu nog meer stickers plaatsen op je Snaps in Snapchat. De nieuwste versie van Snapchat (link) bevat namelijk meer dan 300 nieuwe stickers waarmee je je Snaps een persoonlijker tintje kunt geven.

Nieuwe stickers als aanvulling op emoji in Snapchat

De nieuwe stickers vind je op dezelfde plek als de standaard emoji-stickers, maar zijn geheel nieuw. Je vindt er talloze bizarre stickers in cartoonstijl. Zo zijn er stickers met een gekke walrus, een wat vreemde kat, twee vechtende muizen en nog veel meer dieren. Ook allerlei andere vreemde wezentjes in gekke posities en grappige teksten zijn beschikbaar in Snapchat. De stickers lijken behoorlijk op de al beschikbare stickers in Facebook Messenger.

Snapchat-stickers kiezen. Snapchat-stickers plaatsen.

De stickers plaats je net zoals de standaard emoji-stickers op je Snaps. Je kunt ze draaien, vergroten en verkleinen en je kunt er zoveel plaatsen als je zelf wil. Eerder kon je je Snaps al opvrolijken met video-emoji die meebewegen met het te filmen object.

Vorige week werd een verborgen filter ontdekt in Snapchat, want de hondenfilter is nu ook met twee personen te gebruiken. De tweede persoon krijgt daarbij de oren en een snuit van een dalmatiër.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2016, 10:41
Categorie Apps
Onderwerp snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.