Startup Fest Europe Tim Cook

Tim Cook in Amsterdam: zo volg je de livestream

Tim Cook spreekt in Amsterdam op Startup Fest Europe en iCulture is erbij! Ook kun je kijken naar de livestream, zodat je niets mist.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Op 24 mei is Tim Cook in Amsterdam voor Startup Fest Europe. iCulture is erbij en we zullen verslag doen, maar mocht je niet erin geslaagd zijn om één van de kaartjes te bemachtigen, dan is er gelukkig nog een andere mogelijkheid. Er is een livestream waarmee je van 11:00 uur tot 18:00 uur alles kunt volgen.

Startup Fest Europe Tim Cook

De organisatoren van Startup Fest Europe hebben een indrukwekkende line-up samengesteld: behalve Neelie Kroes kun je ook Tim Cook (Apple), Nathan Blecharczyk (Airbnb), Eric Schmidt (Alphabet), Travis Kalanick (Uber), Gillian Tans (Booking.com), Pieter van der Does (Adyen) en minister-president Mark Rutte op het podium zien op de openingsdag. Het evenement vindt plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Startup Fest Europe: livestream voor iedereen

Tim Cook staat ingeroosterd om 11:15 uur, dus je zult al vroeg op de dag de eerste nieuwtjes erover op iCulture kunnen lezen. We verwachten niet dat Cook onthullingen doet, maar wellicht kunnen we toch nog wat interessante uitspraken ontlokken. iCulture krijgt de mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen aan Tim Cook, dus heb jij een interessante vraag: geef ‘m aan ons door in de reacties onder dit artikel!

Hier volg je op 24 mei de livestream (Flash vereist)

Update 21:00 uur: iCulture-lezer Julian heeft een stream gevonden waarvoor je geen Flash nodig hebt.

Probeer deze stream zonder Flash

Maandag bezocht Tim Cook de Nederlandse start-up AssistiveWare in Amsterdam. Zij houden zich bezig met apps voor mensen met een beperking en zijn onder andere bekend van de app Proloquo2Go. We hebben een apart artikel waarin we uitleggen wat AssistiveWare zoal doet.

Tim Cook ging vandaag ook langs in het Anne Frank-huis in Amsterdam:

Startup Fest Europe: nog veel meer te doen

Na 24 mei is het overigens nog niet afgelopen, want tot en met 28 mei kun je overal in Nederland terecht voor evenementen, gericht op startups. Zelfs in de Apple Store zullen twee workshops gegeven worden: vanmiddag om 17:00 uur kun je in de Apple Store Amsterdam terecht voor een sessie voor retail-startups met onder andere de oprichter van de hippe brillenwinkel Ace & Tate. Morgen is er een sessie met onder andere Alexander Klöpping van Blendle, gericht op tech-startups.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2016, 12:58
Categorieën Achtergrond, Apple
Onderwerpen amsterdam, startup, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.