Reacties voor: Skype op iPhone verstuurt ook pushberichten als app gesloten is

Skype voor iPhone en iPad heeft een update gekregen waardoor de app pushberichten blijft sturen en sneller synchroniseert.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Voortaan kan je ook pushberichten blijven ontvangen van nieuwe chatberichten als de app gesloten is. Voorheen stopten berichten als je een tijdje geen berichten meer had gelezen.

    Wat bedoel je hier nu mee? Kan als in moet ik aanzetten? App gesloten als in niet online met Skype of app op de achtergrond en ingelogd? Als je een tijdje geen berichten had gelezen of als je de app een tijdje niet geopend had?

    Man wat een vaag verhaal…

  2. @aRi: Gebruik je Skype op de iPhone? Dan herken je het vermoedelijk wel. Skype lijkt zelf een moment te kiezen waarop je geen pushberichten meer ontvangt. Een tijd lang ontvang je ze wel, maar dan open je de app een tijdje niet meer en… je ontvangt niks meer.

  3. Een snelle test tussen mijn 2 accounts levert op dat er nu van de 5 berichten, 1 is aangekomen!
    Lijkt me geen verbetering.

  4. @Bart Breij: Ja ik gebruik Skype heel vaak vandaar ook mijn vraag komt me niet bekend voor! Of is dat echt pas na heeeel lang als in dagen online zijn? Ben meestal een paar uurtjes online en lijkt alles wel te werken eigenlijk

  5. Maar waarom zou je skype gebruiken als heel de wereld al whatsapp gebruikt? Wil niet bijdehand doen ofzo maar wat is de toegevoegde waarde van skype? Bellen doe k met facetime of gewoon met me abbo…

  6. Origineel geplaatst door Léon Dekkers
    Een snelle test tussen mijn 2 accounts levert op dat er nu van de 5 berichten, 1 is aangekomen!
    Lijkt me geen verbetering.

    Werkt ook de tweak xcon voor bij deze?,

    Lijkt wel dat hij kijkt of je jb hebt.

  7. T valt mw op dat deze app kijkt of je device is gejailbreakd.

    En ja je krijgt telkens een message van dat je niet de huidige ios is.

    Voor de jailbreakers liefhebbers, download de tweak sProtector P en ga naar non allowd apps list vink daar bijvb skype aan en ziggo.

  8. Ik krijg nu wel push notificaties binnen maar na het openen van de app geen nieuwe berichten (wel op de Mac). Nog steeds bagger dus.

  9. Origineel geplaatst door Shorty007
    Maar waarom zou je skype gebruiken als heel de wereld al whatsapp gebruikt? Wil niet bijdehand doen ofzo maar wat is de toegevoegde waarde van skype? Bellen doe k met facetime of gewoon met me abbo…

    Zucht reactie is zo 2012. Nee, niet iedereen op de wereld gebruikt WhatsApp. Jij hebt zeker geen ‘internationale vrienden’. Vraag maar ff aan je vriend Ni Hao of ze WhatsApp in China gebruiken 😉

  10. Skype vind ik handig voor vrienden en kennissen die geen Apple product met facetime hebben. Als ze die wel hebben gebruik ik facetime. Maar gebruik Skype vrij weinig dus ben benieuwd of de update nu meer berichten doorgeeft.

  11. Origineel geplaatst door Appie
    Zucht reactie is zo 2012. Nee, niet iedereen op de wereld gebruikt WhatsApp. Jij hebt zeker geen ‘internationale vrienden’. Vraag maar ff aan je vriend Ni Hao of ze WhatsApp in China gebruiken

    Om nog maar niet te spreken over het feit dat whatsapp nog steeds geen opties heeft voor audio (elkaar horen dus), video (elkaar zien dus), plus het draait niet op pc’s, laptops, etc. En met facetime ben je sowieso beperkt tot uitsluitend apple gebruikers. En ja, er bestaan inderdaad mensen die geen apple apparaten hebben.

    Die vraag is eigenlijk net zoiets als waarom zou je een smartphone gebruiken als je ook kan bellen met een Nokia van 10 jaar oud, gewoon een wekker bij de blokker kan kopen, thuis ook de radio aan kan zetten, je gewone camera ook kan gebruiken om foto’s te maken…
    Tja, wat is dan eigenlijk het werkelijke nut nog van een smartphone?

  12. @Bart Breij: Eigenlijk vond ik pushberichten handig voor mij omdat ik regelmatig Skype gebruik op mijn IPhone maar ik ontvang ze een tijdje niet dat vind ik jammer. Hoe kan dat en kan ik zelf ook de pushberichten inschakelen op mijn telefoon? Zo ja, waar? Weet iemand toevallig dat.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.