Skype op iPhone verstuurt ook pushberichten als app gesloten is

Skype voor iPhone en iPad heeft een update gekregen waardoor de app pushberichten blijft sturen en sneller synchroniseert.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Skype iOS 7 flat designDe gratis bellen en videobellen-applicatie Skype is voorzien van een handige update op de iPhone en iPad. Voortaan kan je ook pushberichten blijven ontvangen van nieuwe chatberichten als de app gesloten is. Voorheen stopten pushberichten als je een tijdje geen berichten meer in de app had gelezen. Daarnaast moet de update ook de synchronisatiesnelheid van de berichten aanzienlijk verhogen, en ook dat is een welkome verbetering.

Als je een tijd lang Skype niet had geopend op de iPhone of iPad, kon je soms wel een half uur wachten voordat Skype de berichten die je gemist had, eindelijk laadde en liet zien. Zeker in groepsgesprekken waarin het handig is dat je dingen niet dubbel zegt, was dat een nare eigenschap van Skype. Je kon zomaar iets chatten dat iemand anders een uur daarvoor al had gezegd, zonder dat je het zelf zag. Die synchronisatieproblemen moeten nu dus aangepakt zijn. Niet alleen op iOS, maar op ‘al uw apparaten’, aldus Skype.

Het overige verbeterpunt van Skype versie 4.17 voor iOS gaat alleen de iPhone 5s aan. Op de nieuwste iPhone kan je voortaan videobellen met HD-beeld van beide personen.

Skype is een erg populaire applicatie in Nederland, met bijna 13.000 gebruikersrecensies in de App Store. De gemiddelde beoordeling van drie sterren laat zien dat Skype niet alle zaakjes op orde had. Met de nieuwste update moeten de twee grootste irritatiepunten van de app zijn verholpen.

Downloaden: Skype (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:10
Onderwerpen gratis bellen, skype, videochat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.