Reacties voor: Shure lanceert eerste over-ear headset

Shure heeft voor het eerst een over-ear headset aangekondigd. Deze oortelefoons omsluiten je hele oor en gaan rond 80 euro kosten; een koopje voor Shure-begrippen.
Lees het complete artikel โ†’ Shure lanceert eerste over-ear headset
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Goed om te horen!

  2. Oud nieuws, ben benieuwd naar de eerste blue tooth stereo oordopjes voor OS 3.0.

  3. Die prijzen vallen heel erg mee als je de in ears van Shure gaat vergelijken. Komt er een review van?

  4. Ik heb van die inears.. Zonder de microfoon en ik ben zeer tevreden over de qualiteit (moet ook wel voor 100 euro ๐Ÿ™‚ )

  5. Ik heb over-ear voor 4.50 euro.
    gaat het kapot?

    Jammer dan, koop ik er nog een ๐Ÿ˜›

  6. @Bart: Ik en vele anderen hebben geen in-ears gekocht voor honderden Euro’s omdat ze minder snel kapot gaan hoor ๐Ÿ˜‰

  7. Maar is dit met een mic voor de iphone? anders is het natuurlijk geen iPhone nieuws ๐Ÿ˜‰ Kan het helaas niet herleiden uit de tekst.

    Ik gebruik zelf trouwens Sennheiser MM-50’s top geluid. en zijn een goede invaller waar nodig voor mn 400 euro kostende inears (al zitten ze niet zo lekker ๐Ÿ˜‰ )

  8. Ik maak al een tijd gebruik van Westone in ears na een groot aantal in wars en over ears geprobeert te hebben; niet te verslaan die Westone’s m.i

  9. @Felix: Ik wel, en ik heb er spijt van.

    Nu wil ik ook een headphone, maarja, echt zonde van die V-Moda, die overigens wel een top geluid hebben.

    (Ze moeten hem trouwens nog terug op sturen..)

  10. Als ze bluetooth stereo headphones uitbrengen, zijn die dan automatisch compatibel met OS 3.0?

  11. Volgens mij wel indien het a2dp protocol ondersteund wordt

  12. Wat ik hier zie is gewoon een koptelefoon met wellicht een aangepaste impendantie voor iPod/iPhone.

    Maar goed: bluetooth stereo headphones zijn nu de next big thing, wat zou het goddelijk zijn om van de snoertjes verlost te zijn, a giant leap forward.

    Hou er met a2dp wel rekening mee dat je dan niet meer van hifi kan spreken, het zal goed stereo zijn maar zeker geen hi-end luisterervaring, daarvoor moet je toch echt weer een kabeltje hebben.

  13. Inderdaad, geen kabeltjes is heerlijk… Had ook V-moda’s zoals iemand hierboven, en 1 oortje is kapot gegaan… Heerlijk geluid maar allemaal zo fragiel ๐Ÿ™

  14. Had ook ooit v-moda’s… 4x kapot gegaan en 4x een neuw setje gekregen onder garantie en uiteindelijk mn geld terug gehad. Wel een topgeluid en ze zitten super maar het is jammer dat (bij mij iig) een setje gemiddeld slechts 3 weken mee gaat.
    Heb nu senheisers, zitten wat minder en het geluid vind ik ook net iets minder mja, ze kostten dan ook E30 mimder dan de v-moda’s en gaan niet zo snel stuk.

  15. Shure is kwaliteit, da’s absoluut waar.

    Maar ik verheug me op OS 3.0. Kan ik eindelijk mijn Jabra Bluetooth Stereo Headset met mijn iPhone gebruiken.

  16. Heb je een kinkje voor die Jabra?

  17. Sony DS980 doet het eindelijk weer met a2dp!! Met kabeltje is de sennheiser cx300 super!! Inears is het eerste uur wennen, beter geluid krijg je uit geen enkele andere koptelefoon. Ze blijven ook perfect zitten ๐Ÿ™‚

  18. Origineel geplaatst door Wes.
    Maar is dit met een mic voor de iphone? anders is het natuurlijk geen iPhone nieuws Kan het helaas niet herleiden uit de tekst.Ik gebruik zelf trouwens Sennheiser MM-50โ€™s top geluid. en zijn een goede invaller waar nodig voor mn 400 euro kostende inears (al zitten ze niet zo lekker )

    Shure heeft inderdaad de versies met microfoon ๐Ÿ™‚

  19. Origineel geplaatst door iDeez
    Deez

    welke heb je? ik ben benieuwd of de BT3030 gaat werken met de iPhone (inclusief knopjes).

  20. Zou hier graag meer reviews over willen. Vind de huidige oortjes van apple maar nix

  21. Ik heb mijn Shure E530 oordopjes besteld in Engeland via http://www.all4mp3.nl.

    Dat scheelde zoโ€™n 80 euro (inclusief verzendkosten) op dat moment ten opzichte van de goedkoopste Nederlandse leveranciers. Bijkomend voordeel ten opzichte van de USA is, dat je geen invoerrechten hoeft te betalen.

  22. Origineel geplaatst door Rob_Shure
    Ik heb mijn Shure E530 oordopjes besteld in Engeland via http://www.all4mp3.nl.Dat scheelde zoโ€™n 80 euro (inclusief verzendkosten) op dat moment ten opzichte van de goedkoopste Nederlandse leveranciers. Bijkomend voordeel ten opzichte van de USA is, dat je geen invoerrechten hoeft te betalen.

    Is dat wel vertrouwd. Ben toch nog zon 310-330 euro kwijt.

    Via de us kost het me 220-250 euro zonder tax (en met een beetje pech gaat daar dan nog 1.19 over heen, maar dat is altijd gokken)

  23. @Wes.:

    De website is sowieso vertrouwd, deze heeft immers web-awards gewonnen. All4mp3 is een soort Nederlands venster om de Engelse site heen, waarbij je bij registratie een kortingsbon van 10% op hoofdtelefoons krijgt. Dit zorgt ervoor, dat de 530’s onder de 300 euro incl verzend uitkomen zonder risico van tax.

  24. Origineel geplaatst door Rob_Shure
    @Wes.: De website is sowieso vertrouwd, deze heeft immers web-awards gewonnen. All4mp3 is een soort Nederlands venster om de Engelse site heen, waarbij je bij registratie een kortingsbon van 10% op hoofdtelefoons krijgt. Dit zorgt ervoor, dat de 530โ€™s onder de 300 euro incl verzend uitkomen zonder risico van tax.

    Een web award is ook niet zaligmaken als het om geld gaat.

    Ik kom trouwens inc. verzending ruim boven de 300 uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.