10 gemiste kansen op WWDC (+video)

PC World heeft een lijstje van 10 gemiste kansen op WWDC gemaakt, die door TouchPodium wordt bekritiseerd. Minder kritiek is er bij de blije ontwikkelaars die in een filmpje vertellen hoe blij ze met de App Store zijn.

wwdc developersTijdens de WWDC werd een video vertoond, waarin diverse ontwikkelaars vertellen hoe blij ze zijn met Apple en de iPhone. Die video is nu ook via YouTube te bekijken. Ontwikkelaars zoals Igloo Games, Airstrip en MLB.com vertellen over hun ervaringen met de SDK en de App Store. Iedereen blij? Toch niet helemaal, want PC World heeft een lijstje gemaakt van beloftes die tijdens WWDC niet zijn uitgekomen. Het zijn er 10 stuks, waaronder de iProd en IFPGA, de beloofde terugkeer van Jobs, een verwisselbare batterij en de eeuwige Apple-tablet.

TouchPodium heeft er meteen een reactie op geschreven: bij de iPhone nano en de FM-transmitter kun je je afvragen of die ooit aangekondigd zullen worden, nieuwe iPods worden altijd in augustus/september aangekondigd en er was waarschijnlijk niemand die nog een aankondiging van Flash op de iPhone verwachtte.

Het lijstje van PC World vind je hier: WWDC No Shows: 10 Things We Wanted From Apple and Didn’t Get en de reactie van TouchPodium is hier: PC World Shares Their Opinions of WWDC ‘09; Not Impressed.

Hieronder de video van de dolgelukkige iPhone-ontwikkelaars:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2009, 14:59
Categorie Apps
Onderwerpen ontwikkelaars, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.