Vrouw met iPhone

Shine: de lifecoach die je altijd bij de hand hebt

Shine stuurt je elke dag een berichtje met als doel om je positief en vol motivatie aan je dag te laten beginnen. De app biedt met blogposts en audiofragmenten allerlei adviezen voor een prettiger leven en is vooral gericht op millennial-vrouwen onder de 35.

Elke dag een berichtje van Shine

Shine is twee jaar geleden begonnen als sms-dienst die je elke dag een berichtje stuurde met een kort advies. Het doel achter dit initiatief was om je elke dag een beetje te motiveren om positiever in het leven te staan. Inmiddels heeft Shine ook een app uitgebracht die je dagelijks een motiverend berichtje stuurt. Ook kun je naar verschillende audiofragmenten luisteren.

Momentje voor jezelf
De berichten zijn bedoeld om je elke dag even een klein momentje voor jezelf te geven. De berichten in de Shine-app bestaan uit een quote en een blogpost met extra informatie. Wanneer meer informatie wil over het onderwerp van die dag kun je dit laten weten aan de chatbot, waar je ook tegen kunt praten. De berichten zijn gericht op vrouwen onder de 35 jaar die druk zijn met het inrichten van hun leven en af en toe vergeten stil te staan.

Vrouw met iPhone

Audioberichten
Om je extra te helpen, vind je in de app ook audioberichten. Soms gaat het om meditatie-opdrachten, zodat je even tot rust komt in het drukke leven. Je vindt er ook een soort podcasts die je advies geven over bepaalde situaties, bijvoorbeeld daten of vriendschap. Een deel van deze berichten is gratis te beluisteren via de app. Voor een ander deel zul je een premium-account moeten aanschaffen. Dit kost €7,99 per maand of €60,99 per jaar.

Shine app

Zeven-dagen-challenges
Shine biedt in de app zeven-dagen-challenges. Deze bestaan uit zeven podcasts waarvan je er elke dag een kunt luisteren. Elke challenge staat in het teken van een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld productiever worden of een burn-out voorkomen. Deze challenges zijn alleen te beluisteren met een premium-account.

Eigenlijk is Shine een soort lifecoach die je advies geeft over het leven. Mocht je gebruik willen maken van de sms-dienst van Shine, dan kan dat alleen vanuit de VS. Daarbuiten kun je via Facebook Messenger berichten toegestuurd krijgen, dankzij een Facebook-chatbot.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2018, 12:50
Bron Bron Smart Health
Categorie Apps
Onderwerpen berichten, motivatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.