SeeNote, digitaal notitieblok met ePaper

SeeNote is een digitaal plakbriefje met iPhone-app

SeeNote is een digitaal notitie-blok met ePaper, waarop je zelf bepaalt welke info verschijnt. Bijvoorbeeld notities, acties voor je smart home of file-informatie.

Plak je ook wel eens papieren plakbriefjes op de koelkast of op je bureau? Niet meer doen hoor, want het kan ook digitaal. SeeNote is een digitaal notitieblok met E-Ink, dat je bijvoorbeeld op de koelkast kunt kleven. Via de iPhone-app werk je de inhoud bij.

SeeNote, digitaal notitieblok met ePaper

SeeNote: digitaal plakbriefje

SeeNote heeft een 4,2-inch schermpje van ePaper, dat via Bluetooth en Wi-Fi verbinding maakt met je smartphone. De batterij gaat 30 dagen mee, zonder bijladen. Heb je een notitie voor het thuisfront, dan tik je dat in via de app. Bij het openen van de koelkastdeur zien je huisgenoten dan meteen, dat je later komt. Ook zie je de geplande afspraken en eventueel de vertrektijden van het openbaar vervoer. SeeNote bestaat uit vrij in te delen modules op het scherm, waarbij je zelf bepaalt of je agenda-informatie, weer, vertrektijden of IFTTT-taken wilt zien. Zo kun je zelf een knop ‘Quick-order pizza’ maken om te zorgen dat er een pizza wordt bezorgd. Je moet het natuurlijk nog wel zelf koppelen met een dienst die de pizza gaat bezorgen.

Zelf apps maken voor SeeNote

Het schermpje van de SeeNote heeft een pixeldichtheid van 300 dpi en is daarom superscherp af te lezen, onder elke hoek en ook bij direct zonlicht. Zijn er belangrijke mededelingen, dan zal een gekleurde ledstrip rondom de SeeNote gaan knipperen. Je smart home bedienen, de volgende afspraak aflezen of kijken of er files staan: je bepaalt zelf welke informatie er op het schermpje komt te staan. Een open API zorgt ervoor dat ontwikkelaars ook zelf toepassingen kunnen maken.

SeeNote notitieblokje

SeeNote is in de voorverkoop voor $99 te bestellen. Er komt nog wel $25 verzendkosten bij, om de SeeNote in het voorjaar van 2017 in huis te hebben. Een soort crowdfunding dus, maar dan buiten de gebruikelijke websites zoals Kickstarter en Indiegogo om.

Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2016, 18:22
Categorie Accessoires
Onderwerp notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.