Reacties voor: Saurik raadt het gebruik van Cydia 1.1.2 voorlopig af (jailbreak)

Het gebruik van de niet officieel vrijgegeven versie 1.1.2 van Cydia wordt door Saurik afgeraden. Deze versie is bedoeld voor de aanstaande update van JailbreakMe.com.
Paul Pols -

Reacties: 26 reacties

  1. Dan kan ik eindelijk mijn iPad 2 jailbreaken. Ik ben benieuwd. Hoe lang zou het nog duren? 1 week? 2 weken?

  2. Ik zeg: Sunday is a Funday!

  3. kan niet wachten!!, laat maar komen!!

  4. Nu word het jailbreaken echt te makkelijk…..
    Ik doe het liever op de klassieke manier!

  5. Nu de Jailbreak eraan zit te komen,ga ik maar eens kijken naar een Ipad2!
    Zo zie je maar weer: Als Apple de deur naar een jailbreak probeerd dicht te gooien,schiet er ergens anders wel weer een raam open! 🙂

  6. Origineel geplaatst door Timon Bakker
    Nu word het jailbreaken echt te makkelijk….. Ik doe het liever op de klassieke manier!

    Idd word wel makkelijk maar ik doe het ook idd liever via Cydia gewoon.

  7. Dat ie maar gewoon opschiet. xD

  8. Ik heb de iPad2 vanaf dag 1 en gebruik ‘m elke dag wel een paar uur. Mijn iphone heeft een hoop JB tweaks en utilities en die maken het gebruik veel aangenamer. Voor een ipad zijn ze bijna allemaal overbodig. Vooral omdat het scherm veel groter is en je er bijna nooit mee belt. Op een betere afhandeling van de spellingscontrole na weet ik niet wat ik zou willen verbeteren. Jullie?

  9. hoe zit het met de ipod touch 2g mc modellen op 4.2.1?

  10. Zou het persoonlijk zelf wel handig vinden om te kunnen sms met iPad. Vandaar dat jailbreak toch een toegevoegde waarde heeft voor mij.

  11. @René: Heb zelf een hele tijd niet willen jailbreaken op mijn iPhone 3GS en iPad 1, maar sinds tijdje wel mijn iPhone gejailbreakt. Voordelen: mail- en sms-meldingen worden uitgesproken, uitvoer naar TV via goedkoop chinees kabeltje mogelijk, vertikaal scrollen van springboard, betere notification, beter lockscreen met widgets, Thetering via PDAnet en last but not least alle apps gratis.

    Maar toch voel ik niet de behoefte om mijn iPad te jailbreaken. En als ik nu zie wat iOS5 allemaal te bieden heeft, dan wordt de noodzaak ook steeds minder om te jailbreaken. En vwb de gratis apps: voor die €0,79 blijf ik ze ook gewoon kopen, alleen een Tomtom of Navigon vond ik net ff iets te duur dus dan is het wel handig, maar verder beetje peanuts.

    Was eerder nieuwsgierig naar een jailbreak dan dat ik het echt nodig dacht te hebben. Maar nu ik mijn 3GS eenmaak gejailbreakt heb zitten er wel handige tweaks tussen die ik niet echt meer zou willen missen. Maar om nu te zeggen dat ik niet meer zonder jailbreak zou kunnen is ook weer overdreven. Dus of je je iPad 2 moet jailbreaken… tja, it’s up to you!

  12. Origineel geplaatst door René
    Ik heb de iPad2 vanaf dag 1 en gebruik ‘m elke dag wel een paar uur. Mijn iphone heeft een hoop JB tweaks en utilities en die maken het gebruik veel aangenamer. Voor een ipad zijn ze bijna allemaal overbodig. Vooral omdat het scherm veel groter is en je er bijna nooit mee belt. Op een betere afhandeling van de spellingscontrole na weet ik niet wat ik zou willen verbeteren. Jullie?

    Nou MyWi, AppSlide, Action Menu, Activator, Icon notifier, Notified, Infinifolders, ManualCorrect, Popmark om maar wat te noemen.
    Waaromwerkt AppSlide niet op de iPad trouwens (of is dat alleen bij mij zo ?)

  13. Origineel geplaatst door Dennis
    Idd word wel makkelijk maar ik doe het ook idd liever via Cydia gewoon.

    LOL, als cydia erop staat is hij al gejailbreaked …

  14. Origineel geplaatst door Dennis
    Origineel geplaatst door Timon BakkerNu word het jailbreaken echt te makkelijk….. Ik doe het liever op de klassieke manier!Idd word wel makkelijk maar ik doe het ook idd liever via Cydia gewoon.

    Cydia komt er pas op na een jailbreak, volgens mij doelt Timon op Redsnow of pwnage tool.

  15. Voor mijn ipad2:
    -Betere afhandeling spellingscontrole
    -Mogelijkheid tot installeren WhatsApp
    -alternatieve multitasking manier

  16. Tja, jailbreakme.com is de meest eenvoudige vorm van jailbreaken. Het is mooi voor diegenen die minder technisch onderlegd zijn om op die manier te kunnen jailbreaken. Apple wacht hier ook op (al zal ze dat nooit openbaar erkennen), want het zal de verkoop van iPhones doen toenemen.

  17. Origineel geplaatst door jajaohnee
    Tja, jailbreakme.com is de meest eenvoudige vorm van jailbreaken. Het is mooi voor diegenen die minder technisch onderlegd zijn om op die manier te kunnen jailbreaken. Apple wacht hier ook op (al zal ze dat nooit openbaar erkennen), want het zal de verkoop van iPhones doen toenemen.

    misschien wordt daarom wel het gat nooit helemaal gedicht….

  18. @Wander Siemers: Je beseft toch dat dat reeds een vijftal weken lang wordt gezegd, ‘sunday funday’…

  19. er zijn 2 ramen doet apple er eentje dicht dan springt de ander weer open
    er zal vast altijd een jailbraek blijven

  20. Laat de iPad 2 jailbreak maar snel komen.

    Wacht al te lang!

  21. Zit nog steeds op 4.2.1 greenp0ison ik sla 4.3 4.3.2 4.3.3
    4.3 is gewoon een FAIL

  22. Mn iphone4 jb vanaf dag1 en staat nu proppevol met allerhande brol..soms werkt hij iets minder vloeiend(4.2) en als ik dan mn ipad2 erbij neem, voelt die veel te leeg aan. Voor 100€ apps aangekocht en gebruik ze nog allemaal.

  23. @iNick: yep, ben het helemaal met je eens.

  24. @Henk: op manuelcorrect na zie ik geen voordelen op het grote ipad scherm. De rest gebruik of heb ik inderdaad op de iPhone gebruikt en zijn daar fantastische tweaks voor.

  25. @Simon: dan draait whatsap wel? Hmmm… Da’s een goeie reden.

  26. Origineel geplaatst door Priet
    Zou het persoonlijk zelf wel handig vinden om te kunnen sms met iPad. Vandaar dat jailbreak toch een toegevoegde waarde heeft voor mij.

    smssen kan ook zonder JB met bv Tru for Ipad. Evenals bellen. Fring is een alternatief, helaas nog geen sms mogelijkheden. Skype schijnt ook binnenkort met een iPad versie te komen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.