Rijbewijs Trainer-app

Oefen je theorie-examen met de Rijbewijs Trainer-app

Oefen je de vragen voor het theorie-examen liever op je iPhone dan vanuit een boek? Met de nieuwe Rijbewijs Trainer app kun je oefenexamens maken voor auto, scooter en motor.

Anno 2016 zijn er steeds meer hulpmiddelen beschikbaar om het theorie-examen voor je rijbewijs te oefenen. Leer je de vragen liever vanaf je iPhone dan vanuit een boek? Met de nieuwe Rijbewijs Trainer-app (link) kun je oefenexamens maken voor auto, scooter en motor.

Rijbewijs Trainer-app

Oefenexamens maken met Rijbewijs Trainer

Als je binnenkort een theorie-examen moet maken komt deze app als geroepen. De Rijbewijs Trainer is een app die je klaarstoomt voor het theorie-examen voor auto, scooter of motor. Je kunt oefenen met duizenden vragen en alvast wennen aan de tijdsdruk die bij een CBR-examen komt kijken. Als je te laat antwoord geeft wordt de vraag in de app als fout gerekend.

In de Rijbewijs Trainer app maak je een keuze voor Auto (Rijbewijs B), Scooter (Rijbewijs AM) of Motor (Rijbewijs A). Vervolgens kun je verschillende oefen-examens maken. Het eerste oefen-examen is gratis; wil je meer oefenen dan kun je extra examens in de app aanschaffen via in-app aankopen. 1 oefenexamen kost €1,99, 3 examens €4,99 en 20 examens kosten €9,99.

Rijbewijs Trainer-app - keuze Rijbewijs Trainer-app - vragen

Feedback bij vragen en anonieme resultaten
Bij elke vraag krijg je tijdens het examen duidelijke foto’s en antwoordkeuzes in beeld. Je kunt kiezen of je na elke vraag wilt pauzeren en direct feedback wilt krijgen of dat je na elke vraag gelijk verder gaat met de volgende vraag en de uitleg tot het eind bewaart. Het oefenexamen bestaat uit 25 vragen over gevaarherkenning en 40 vragen over verkeersregels. Je hebt geen account nodig voor de Rijbewijs Trainer-app dus je resultaten blijven anoniem.

De Rijbewijs Trainer is nu beschikbaar in de App Store. Alvast veel succes met oefenen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2016, 10:25
Categorie Apps
Onderwerpen auto, rijbewijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.