iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 4 juli 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 4 juli 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kijken we naar het compleet vernieuwde Bedieningspaneel in iOS 10, blijkt dat Apple’s ecosysteem alleen maar belangrijker wordt en is de Maggy Magazine-app vandaag bijgewerkt. Ook komt Night Shift mogelijk naar andere platformen, zoals de Mac en de Apple Watch. Maar er was vandaag nog meer nieuws, zoals de nieuwe mobiele bundels van Telfort en een handige functie in watchOS 3. Dat en nog veel meer lees je vandaag in deze iCulture Vandaag!

Uitleg, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Procreate-iPad-Pro
Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Procreate (€10,99, + IAP, iOS 12.0+) - ProCreate voor de iPad heeft nu 4K videorecording, PDF-export, verbeteringen voor de Apple Pencil en meer.
  • Temple Run 2 (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Temple Run 2 heeft nog meer nieuwe levels om doorheen te rennen.
  • Disney Crossy Road (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 9.0+) - Ter gelegenheid van Finding Dory kun je nu ook met Dory, Destiny en andere personages de weg over steken. Ook nieuwe dagelijkse missie-spelfiguren.
  • Clash Royale (gratis, iPhone/iPad, iOS 7.0+) - Clash Royale heeft nu de nieuwe toernooistand, zodat je het in toernooiverband op kunt nemen tegen andere spelers.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.