Reacties voor: Riante verdiensten met iAds: 1372 dollar op eerste dag

Een ontwikkelaar van een utility-app voor de iPhone heeft gemeld dat hij in één dag 1372 dollar heeft verdiend met iAds.

Reacties: 19 reacties

  1. Ik moet toegeven dat iAd wel echt stukken beter is dan AdMob, en dat ik het langzamerhand leuk vind om op die Banners te drukken 😀 😀 😀

  2. Wow, erg goed. Wellicht is het nog omdat het nieuw is maar dan alsnog is het lekker! Wat voor app heeft hij gemaakt waar die iAd in zit? Ben wel benieuwd.

  3. Geen inkomsten van mij. Momenteel voor mij de belangrijkste reden om geen iOS4 of iPhone 4 te nemen. Al die reclame-uitingen heb ik geen behoefte aan. Ik wil best betalen voor een App als die goed is maar wens niet lastig gevallen te worden door ongevraagde rommel.

  4. @Sleurhutje:
    Umm… Dit heeft feitelijk niks met Apple te maken, maar met de ontwikkelaars zelf.
    Wanneer ze iAD niet zouden gebruiken zouden ze admob gebruiken wat nog vele malen storender is …

    Wel handig dit trouwens. Zal binnenkort vast wel een iAD blocker komen :).

  5. Origineel geplaatst door Sleurhutje
    Geen inkomsten van mij. Momenteel voor mij de belangrijkste reden om geen iOS4 of iPhone 4 te nemen. Al die reclame-uitingen heb ik geen behoefte aan. Ik wil best betalen voor een App als die goed is maar wens niet lastig gevallen te worden door ongevraagde rommel.

    Ehhhh… Er wordt toch al reclame gemaakt in de apps vanaf app nummer 1 in de app store kwam? Vanwaar dan nu in eens het commentaar?

  6. @Sleurhutje: het is zo dat je iAds kan kiezen om te activeren in je applicatie. Het is niet STANDAARD aanwezig overal… Gratis applicaties kunnen ervoor kiezen het te gebruiken.

  7. Origineel geplaatst door Sleurhutje
    Geen inkomsten van mij. Momenteel voor mij de belangrijkste reden om geen iOS4 of iPhone 4 te nemen. Al die reclame-uitingen heb ik geen behoefte aan. Ik wil best betalen voor een App als die goed is maar wens niet lastig gevallen te worden door ongevraagde rommel.

    Sorry hoor, maar dit soort argumenten snap ik echt niet. Wat heb je er nu voor last van als er onder of bovenaan in de app een balkje zit met een banner? Er gebeurt niets tot je erop klikt! Ik heb toch echt liever dat een app gratis is door een iAd, als dat ik er 5,- voor moet betalen.

    Een leven zonder reclame bestaat niet! Hoe denk je dat een website als deze kan blijven voortbestaan!? En toch bezoek je ‘m…

    Maar goed, ik ben juist heel nieuwsgierig naar de iAds. Zit met smart te wachten op de 1e app die er een heeft. Ik lees het hier graag als het zover is!

  8. Wel een dramatische Fill Rate met zo weinig requests.

  9. Leuk om te lezen dat die kerel in n dag tijd n half maandsalaris verdiend! Ook al zal het sterk afnemen, dit kan niet anders dan meer opleveren als een admob reclame! Ik bedoel, advertenties als deze wekken gewoon meer intresse. Balen is wel dat kleine maatschappijen nu geen kans meer hebben in natieve apps, maar dat hebben ze op tv ook niet..

  10. Ik heb ooit twee Apps gekocht die ik wel nuttig vond maar door adMob zo tergend traag werden (niet de schuld van adMob maar de falende dataverbinding) dat normaal gebruik niet mogelijk was. Zonde van het geld dus.
    Met het iAd gebeuren promoot Apple het gebruik van reclame om er uiteindelijk zelf beter van te worden.

    En er circuleert inderdaad al een iAdBlocker voor gejailbreakte versies maar ik hou mijn telefoon graag zoals-ie is. Iets kopen prima, ongewenste reclame nee bedankt (hoe goed bedoeld of commercieel aantrekkelijk ook voor de ontwikkelaar).

  11. @Sleurhutje:
    Anders ga je eerst eens lezen wat iAd inhoudt voor je domme dingen zegt.

  12. Als ik dat soort statistieken zie bij mijn advertentiebedrijf ga ik gelijk op zoek naar de manier waarop die persoon het systeem cheat ;p

  13. ik heb nog in geen enkele app een iAd gezien…

  14. @Danny
    iAd is nog niet gelanceerd in Europa, alleen de VS voorlopig.

    De app waar het om ging is:
    Led light for iPhone 4 free.

    http://appshopper.com/utilities/led-light-for-iphone-4-free

  15. Op zich is het niet heel gek dat er nu ontzettend veel geklikt word: iedereen wil het natuurlijk nog uitproberen. Over een maand ofzo zullen veel minder mensen klikken omdat het dan wat minder interessant gaat worden.

  16. Ik heb nog nooit iAd gezien..?! Alleen die AdMob, die gruwelijk vervelend is….

  17. Zo lang de grote bedrijven elke keer met een nieuwe/leuke/originele advertentie blijven komen, blijven de mensen erop drukken.

    Uiteraard zal het afnemen naar verloop van tijd.

  18. Nou, als ik een iAd zou zien, zou ik er toch even op klikken… Het zorgt er wel voor dat de app gratis is… Gun de developers die al deze fantastische apps maken ook een wat… Zeker voor een gratis app…

  19. Phenomenaal toch! Misschien toch de moeite waard om mijn baan op te zeggen en apps te maken 🙂

    Ik las hier dat Apple gaat un iTunes data gebruiken om nog betere ads te vertonen…ben benieuwd!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.