RememBear wachtwoorden.

Deze beer van nieuwe wachtwoordenapp RememBear onthoudt al je gegevens

RememBear is een nieuwe wachtwoordenapp van de populaire VPN-app TunnelBear. Met RememBear kun je al je wachtwoorden veilig opslaan en bewaren en is tijdelijk gratis te gebruiken.

De VPN-app TunnelBear heeft iets nieuws. De wachtwoordenapp RememBear wil het opnemen tegen soortgelijke apps als 1Password en LastPass. De nieuwe wachtwoordenapp moet het vooral hebben van de aantrekkingskracht en de eenvoud. En van verstandige bruine beren.

RememBear van TunnelBear

TunnelBear is een van oorsprong Canadese VPN-app die het gebruik van VPN’s makkelijker wilde maken. Inmiddels maken volgens de makers zelf meer dan 20 miljoen mensen gebruik van TunnelBear, dus een wachtwoordenapp van dezelfde partij is minstens een blik waard. De beer die als mascotte gebruikt wordt in TunnelBear, zien we dan ook terug in RememBear. Gebruikers van de VPN-app, zullen zich dan ook snel thuisvoelen bij de nieuwe wachtwoordenapp.

RememBear wachtwoorden.

RememBear is beschikbaar voor iOS, Mac, Android en Windows. Mocht je gebruikmaken van de Chrome-browser, dan kun je daar ook een extensie voor downloaden. Een extensie voor Safari en Firefox is er nog niet, maar moet er binnenkort wel snel aankomen. Om RememBear te kunnen gebruiken moet je allereerst een nieuw account aanmaken. Vervolgens kun je rechtstreeks in RememBear wachtwoorden aanmaken voor al je websites en deze dus lokaal opslaan. De lay-out van de Mac-app van RememBear heeft wat weg van een combinatie tussen AirMail 3 en 1Password. De iOS-versie van RememBear lijkt op het eerste gezicht wat saai. Je kunt hem wel beveiligen met Touch ID en werkt ook direct vanuit Safari, waardoor je dus snel je opgeslagen wachtwoorden kunt invoeren. RememBear slaat je wachtwoorden op met een sterke 256-bit encryptie

Remembear voor de Mac.

RememBear is dus vooral bedoeld voor mensen die nog niet zo bekend zijn met wachtwoordenapps. RememBear is momenteel nog wel in beta en heeft daardoor dus nog niet alle extra functies die je bijvoorbeeld wel in 1Password vindt. RememBear is daarom tijdelijk gratis te gebruiken, maar de ontwikkelaars beloven dat gebruikers tijdig op de hoogte gebracht worden als de app over gaat naar een abonnementsvorm. De iOS-versie vind je hieronder en de desktop-versie kun je downloaden vanaf de website van RememBear. Mocht je nog nooit een wachtwoordenapp geprobeerd hebben, dan lijkt RememBear in ieder geval voor nu zeker het kijken waard. Tenzij je een enorme hekel hebt aan bruine beren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 november 2017, 16:32
Categorie Apps
Onderwerp wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.