Reacties voor: Recordverkoop bij pre-order iPhone 4S

AT&T meldt dat ze 200.000 iPhone 4S-exemplaren hebben verkocht in de eerste 12 uren van de pre-order. Het is daarmee de bestverkochte iPhone ooit.
Lees het complete artikel → Recordverkoop bij pre-order iPhone 4S
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 55 reacties

  1. Kortom, geen hint aan Apple om snel met een Iphone 5 te komen. Nou ik ga waarschijnlijk wel over van de 3gs naar android (debiele 4s prijzen bij kpn al gezien)

  2. Hopelijk kunnen we ‘m hier ook snel bestellen! Eindelijk een nieuwe iPhone.

  3. Ik sla deze “S” versie ook maar weer over. Heb de 3gs ook al overgeslagen en deze 4S zal ik ook aan mij voorbij laten gaan. Het is toch wel jammer dat ik dan bijna 3 jaar met hetzelfde toestel moet lopen (ook al had ik de 4S wel genomen)

  4. @julian: Het is dat ik een iPhone4 van mijn werk heb. Zou dus privé echt niet voor de iPhone gaan. Is niet te betalen.

  5. Als ze maar nog wel wat overhouden voor Nederland, ik moet dat ding hebben 😀

  6. HSPA+ word toch ook al aangeboden door KPN?
    Dat betekent dus dat we in NL 4G hebben 😛

    @Matijs: Het is net hoe jij een telefoon ziet, als het alleen om het uiterlijk gaat, ja dan moet je 3 jaar met dezelfde lopen. Maar volgens mij komt er om het jaar een iPhone uit dus.. moet jij dan 3 jaar met dezelfde lopen? uhm.

  7. (Red.) Trolling.

  8. Origineel geplaatst door MatijsIk sla deze “S” versie ook maar weer over. Heb de 3gs ook al overgeslagen en deze 4S zal ik ook aan mij voorbij laten gaan. Het is toch wel jammer dat ik dan bijna 3 jaar met hetzelfde toestel moet lopen (ook al had ik de 4S wel genomen)

    3 jaar ?
    De 4 is vorig jaar uitgekomen , dus als de iPhone 5 in aug/sep uitkomt is dat net 2 jaar !!

  9. Mooie cyclus toch…

    De meesten gingen van 3G naar 4 en de anderen gaan nu van de 3GS maar de 4S…..logisch

  10. Prijs hè. KPN wordt het niet. Heb het al eerder gezegd, het kost je een grote berg geld die je misschien beter voor andere zaken kunt gebruiken. Dan maar thuis of op het werk email checken. iPhone is handig hoor met al die Apps. Maar geen 500 euro per jaar waard. Dus als de KPN concurrenten ook hoog in de boom gaan zitten ben ik klaar met iPhone. Jammer dan. M’n pc en een simcard internet in mn 3GS verschaffen me dan ook plezier hoor.

  11. wel grappig om te zien dat ze de galaxy s2 in hun keynote vergelijking HSPA+ erbij halen maar vergeten te melden dat de S2 niet even snel maar veel sneller is, ruim 21 mbit/s. Ik heb de iPhone 4 al en de 4s laat ik voorbij gaan. De “oude” 4 zal zeker sneller worden met alle optimalisaties die doorgevoerd worden in iOS 5, anders zouden ze sowieso geen i4 8GB met iOS 5.X uitbrengen.

  12. Volgens mij is de iPhone 4S een homage aan Steve Jobs. Ga maar na,….iPhone 4 =(for) S =(Steve).

    Wat denken jullie? Apple was natuurlijk op de hoogte dat het einde eraan zat te komen.

  13. Steeds weer worden er vergelijkingen gemaakt met een Samsung op IPC. Hoezo een vergelijking maken met een look-à-like iPhone! Voor de duidelijkheid, je hebt iPhone’s en Smartphone’s, en de Smartphone gebruiker kan beter op Android Planet zijn visie geven.

  14. @Menno Daalmans: Ja dit word wel op meer websites gesuggereerd. Wel grappig maar of het om die rede is gedaan, nee.

  15. @Menno Daalmans: Ik hoop dat je niet serieus bezig bent….

  16. Ben al bijna 2 en half jaar gelukkige eigenaar van mijn 3gs. Alleen de volumeknop is naar de klote kan em niet meerstil krijgen maar zal niet snel nog naar een andere kijken tenzij hij echt kapot gaat..

    En de prijzen zijn ook belachelijk duur hier in de kikkerlandje.
    4s zou tog een budgetfoon worden?!? Of heb ik et mis…

  17. Eerlijk gezegd, had ik het ook wel verwacht: merk Apple verkoopt zichzelf. Zelfs als het bij de huidige iPhone 4 was gebleven..

  18. Als je een ” budget iPhone” wilt koop je gewoon de Samsung. 😉

  19. @loes: heeft Samsung weer geluk dat Apple niet het complete plaatje vergelijkt 😉

  20. Mijne besteld bij Central Point. Wit 64GB, hoop maar dat ze genoeg voorraad krijgen bij de lancering. Maar ik gok zomaar dat de midden en goedkope modellen het hardst zullen gaan en ik er “snel” bij was zodat ik een van de eerste ben 🙂 Mooie BookBook erbij en gaan!

  21. Origineel geplaatst door Menno Daalmans
    Volgens mij is de iPhone 4S een homage aan Steve Jobs. Ga maar na,….iPhone 4 =(for) S =(Steve).
    Wat denken jullie? Apple was natuurlijk op de hoogte dat het einde eraan zat te komen.

    ik denk het niet, het zou niet best zijn als Apple een korte termijn visie zou hebben als het gaat om het uitbrengen van een nieuwe iPhone

  22. @hoi: oke , ik overdrijf een klein beetje. Maar ik loop al vanaf juli vorig jaar met die iphone 4 rond. Als ik deze 4S oversla (wat voor mij niet als een nieuwe iphone geld nee, uiterlijk doet daar veel aan) en er komt november volgend jaar de iphone 5 dan loop ik dus bijna 2,5 jaar (gevoelswaarde 3jaar) rond met de iphone 4.

  23. Belachelijke prijzen bij KPN ook!

  24. ik vraag me af, gaan ze hun 6e telefoon wel iphone 5 noemen dan???

    1. iPhone
    2. iPhone 3g
    3. iPhone 3gs
    4. iPhone 4
    5. iPhone 4s
    6. iPhone???

    het lijkt mij onlogisch

  25. Ja helemaal gelijk

  26. Origineel geplaatst door Matijs
    @hoi: oke , ik overdrijf een klein beetje. Maar ik loop al vanaf juli volgend jaar met die iphone 4 rond. Als ik deze 4S oversla (wat voor mij niet als een nieuwe iphone geld nee, uiterlijk doet daar veel aan) en er komt november volgend jaar de iphone 5 dan loop ik dus bijna 2,5 jaar rond met de iphone 4.

    hoe zou je het vinden als er om de 5 maanden een nieuw toestel uitgebracht zou worden?

  27. Dit toestel ga ik los kopen, als ik kijk naar die belachelijke KPN prijzen dan zou ik voor abo van 40 euro 240 moeten bijbetalen voor het toestel. Daarvoor krijg ik dan 500 mb internet.

    Ik heb nu voor 30 onbeperkt internet, dus dan betaal ik 480 euro meer voor een stuk minder (toestelprijs en aboprijs). Dan blijf ik lekker bij mijn T-Mobile abo van 2009.

    Ben alleen benieuwd of T-Mobile het abonnement ook kan opzeggen als het is afgelopen, iemand ervaring mee?

  28. Geen 4S voor mij. Blijf bij mijn iPhone 4 en geef mijn geld liever uit aan een iPad 2

  29. Loes heeft gelijk, Apple loopt zelf hun 4s in de keynotes te vergelijken met andere fabrikanten, maar geeft onjuiste informatie. De s2 heeft geen 14,4 maar 21.7 op HSPA+ ….. En het overige laten ze maar snel buiten beschouwing omdat het allemaal in het nadeel is van de 4s

  30. Ik ben toch wel heel benieuwd waarom mensen zo dolgraag hun 4 willen verruilen voor een 4S. Hou me ten goede, de iphone is een uitstekend toestel. Echter, Siri is nog niet in het Nederlands en Siri is zo goed als je dataverbinding dat toelaat. Ik lees straks al de discussies dat het zo langzaam werkt in de verschillende hoeken en gaten van Nederland en dat je soms wel een minuut of meer moet wachten op een antwoord.

    Daarnaast, ik zou ook geen Samsung S3 kopen als die uiterlijk en qua software identiek aan de S2 is. Ik lees dat mensen straks honderden euro’s gaan uitgeven om een toestel aan te schaffen met een iets snellere processor en een betere camera, maar wat uiterlijk met geen mogelijkheid te onderscheiden is van het toestel wat je al had. Het nieuwe IOS5 kun je gratis voor de “gewone” 4 krijgen…dus dat is geen koopargument.

    De nieuwe processor? De agenda, to do lijst, muziek, films, foto’s en vele andere programma’s worden daar niet sneller van..hooguit het opstarten van de programma’s, maar veel zal dat niet uitmaken want de 4 is al erg snel. Als het gaat om 80 tot 90% van de taken is de moderne smartphone op een punt aangekomen waar de snellere processor steeds minder van belang wordt.

    Wat is voor de gemiddelde koper HET koopargument, wat verwacht je met de 4S te kunnen wat je met de 4 nietniet goed kunt…anders dan dat je aan jouw omgeving kunt zeggen “hey…al gezien…ik heb een 4S!!”

    Na bijna alle iphones kortere of langere tijd te hebben gebruikt sla ik deze keer een versie over.

    Origineel geplaatst door Pim Brussee
    Steeds weer worden er vergelijkingen gemaakt met een Samsung op IPC. Hoezo een vergelijking maken met een look-à-like iPhone! Voor de duidelijkheid, je hebt iPhone’s en Smartphone’s, en de Smartphone gebruiker kan beter op Android Planet zijn visie geven.

    Geloof me, het wordt snel minder leuk op dit forum als iedereen het altijd helemaal met elkaar eens is 😉

  31. 4S voor Steve? Zou kunnen. Eerder zou ik niet raar op kijken als Steve in eens “een hemelse” 5 gaat aankondigen. Vooraf opgenomen. Oh one more thing before i go to heaven” Het zou zomaar zijn malle stijl kunnen zijn……

  32. Origineel geplaatst door Jeroen
    Dan blijf ik lekker bij mijn T-Mobile abo van 2009. Ben alleen benieuwd of T-Mobile het abonnement ook kan opzeggen als het is afgelopen, iemand ervaring mee?

    Mijn abonnement (T-Mobile) liep 5 oktober af. Ik heb niets gehoord van T-Mobile, telefoon noch e-mail, en er is vrijwel niets veranderd. Bereik en snelheid is hetzelfde gebleven. Het contract is nu per maand opzegbaar meen ik.

    Hoe lang onze contractvoorwaarden, aantal minuten en ongelimiteerde data, stilzwijgend worden verlengd is mij onbekend. Ik neem aan dat we deze gunstigere voorwaarden niet eeuwig kunnen/mogen behouden.

  33. Op de site van HI staat pre-order de 4s. Maar je kunt slechts je e-mail invullen zodat je bericht krijgt wannneer je hem kunt bestellen. Dat is toch geen pre-order!

  34. Origineel geplaatst door Jester
    Mooie cyclus toch…De meesten gingen van 3G naar 4 en de anderen gaan nu van de 3GS maar de 4S…..logisch

    En sommigen gaan van de originele iPhone naar 3g naar 3gs naar 4 en naar 4s. 😉

    Origineel geplaatst door Chavasse
    Mijn abonnement (T-Mobile) liep 5 oktober af. Ik heb niets gehoord van T-Mobile, telefoon noch e-mail, en er is vrijwel niets veranderd. Bereik en snelheid is hetzelfde gebleven. Het contract is nu per maand opzegbaar meen ik.Hoe lang onze contractvoorwaarden, aantal minuten en ongelimiteerde data, stilzwijgend worden verlengd is mij onbekend. Ik neem aan dat we deze gunstigere voorwaarden niet eeuwig kunnen/mogen behouden.

    Zodra je je contract verlengt stap je over op de nieuwe voorwaarden. Tot die tijd blijf je de huidige voorwaarden houden.

  35. @jeroen: Yep altijd serieus bezig! Jij?

  36. Origineel geplaatst door Mark
    Mijne besteld bij Central Point. Wit 64GB, hoop maar dat ze genoeg voorraad krijgen bij de lancering. Maar ik gok zomaar dat de midden en goedkope modellen het hardst zullen gaan en ik er “snel” bij was zodat ik een van de eerste ben Mooie BookBook erbij en gaan!

    BookBook pro?

  37. Ik vraag mij eigenlijk iets af..
    Als Siri op de iPhone 4S technologie van Nuance gebruikt, en de reeds beschikbare spraakherkenningsproducten van hen werken ook in het Nederlands, waarom is Nederlands dan nog niet één van de mogelijk talen die je bij Siri kan gebruiken? De stap kan toch niet al te groot zijn, aangezien de technologie in het Nederlands er al is?

  38. Origineel geplaatst door Fred
    Geen 4S voor mij. Blijf bij mijn iPhone 4 en geef mijn geld liever uit aan een iPad 2

    Zelfde plan in gedachte, tenzij ik een interessante 1-jarige deal tegenkom ergens, maar ik betwijfel het (ondanks dat ik bereid ben ervoor bij te betalen).

  39. Laat ik het dan zo zeggen,ik heb een iPhone 4 van mijn werk en een nexus ‘s privé
    Allebij top apparaten,het heeft allebij ze voordelen en zijn nadelen,en die kennen we allemaal wel.maar om nou android bagger te noemen.dan zal je vast wel een slecht toestel gehad hebben.

  40. Bij mediamarkt Zoetermeer kan je al de iPhone 4S reserveren. Zodat je zeker bent van een exemplaar (als je er snel bij bent). Je hoeft niks vooruit te betalen.

  41. Ik wil een simlockvrije iPhone 4S, want het goedkoopste abonnement is 29,95 euro p. maand en dat heb ik helemaal niet nodig. Zoveel bel en/of sms ik namelijk niet en internetten op zo’n klein scherpje is ook al waanzin. Bovendien ben ik dus met een simlockvrije iPhone 4S veel goedkoper uit en heb ik veel beter overzicht over de kosten die ik maak.

  42. Mijne ook besteld bij Centralpoint.nl, vorig jaar ook met iPhone 4 gedaan. Leveren altijd netjes. Hoop wel dat ze snel na 28 oktober de eerste voorraad krijgen

  43. Sommige hier hebben echt tunnel visie. Aplle zegt dat Samsung de iPhone namaakt moet maar eens naar een telecom shop gaan. Kijken hoe de galaxy lijn eruit ziet. En het gezeik dat Samsung budget telefoons maakt is onzin.
    Geeft u mij maar de Galaxy Note. Of is dat zeker ook weer zo’n namaak? 😉 sommige moeten echt eens zelf gaan denken i.p.v. Hun denk vermogen te laten beinvloeden door alles wat Apple zegt. Owja, de iPhone is net zo goed een smartphone.
    Ben er nog niet uit. iPhone 4s of Galaxy Note.

  44. Marketingnieuws vanuit Apple. Trap er niet in 😀

    Ik laat de 4S gaan en ga eind volgend jaar de revolutionaire iPhone 4G halen.

  45. Ik zal wel ongelijk hebben maar ik loop niet echt warm voor de 4S. Ik wacht wel tot maart 2012…..

  46. @loes: Ik weet het niet zeker hoor, maar volgens mij hebben ze alleen bij de camera-vergelijking de S2 erbij gehaald.

  47. @julian: Zou ik niet doen, KPN is meestal erg prijzig. Misschien dat andere providers (T-Mobile) met betaalbaardere abo’s komen. En sowieso snap ik je overstap niet… ANDROID?? echt waar???

  48. De iPhone verkoopt sowieso, of het nou een waardeloos lelijk toestel is of niet. Dat heet marketing, heeft weinig meer met de daadwerkelijke hardware van de telefoon te maken.
    Ik denk dat het overlijden van Steve ook een rol gaat spelen in de verkoopcijfers, mag ook in het artikel.
    Ik heb een iPhone 4, ik skip deze, volgend jaar hopelijk een nieuwe versie met een ander jasje. En ja, het uiterlijk telt zeker voor mij (ga niet met dezelfde telefoon lopen die zogenaamd kan praten of een betere camera heeft).

  49. @Stefaanxd: Als je nooit een iPhone hebt gehad zou ik voor een iPhone gaan, of je nu deze neemt of wacht tot versie 5 laat ik in het midden. Een android geeft lang niet zulk gebruiksgemak dan een iOS, ik heb namelijk ook een Galaxy S2. Mooi scherm, helaas is de interface van android bij lange na niet zo goed als iOS. Trek je niet teveel van de specificaties aan, met betere processor etc. De kloksnelheid zegt niet alles, realiseer je dat!

    Als iPhone 4 bezitter zie ik niet heel veel reden om een smak geld neer te leggen voor de 4S, ja of je moet een enorme fanboy zijn haha, niks mis mee overigens 😉

  50. Ik ben beroofd van mijn iPhone 4 in Parijs. Had hem vorig jaar in Londen gekocht en ik wil graag een nieuwe. Ik zit nu met een samsung met Windows 6.5 die ik kan lenen de mensen die dat hebben gemaakt zijn dom want het is zo onlogisch en niet leuk om mee te werken als je Ios gewent bent. Dus snel de 4gs en ik laat mijn onbeperkt internet abonnement met tmobile gewoon doorlopen. Als ik mijn 4 nog had ga ik echt niet de nieuwe halen.

  51. De 4s, is zeker wel ‘n verbetering en ‘n meer kunner dan de 4. Het gaat nu om de inhoud. Ik zou zeggen bekijk het filmpje op de Apple site (ruim 1 1/2 uur) dan weet je genoeg. Heeft trouwens alleen zin als je goed Engels kunt.

  52. nee geen iphone 4s voor mij. ik denk dat ik ga voor de samsung s3 of de nokia n9. ik geef niet om specs. maar om uiterlijk, klinkt stom. vond de iphone 3gs mooi. de iphone 4 weet niet gewoon, niet bijzonder. hoopte zo dat de iphone 4s een ander design zou hebben. en desnoods een 3d scherm of iets dan ook. apple goodbye

  53. 3D scherm? Ik heb gister die LG Optimus 3D gezien, maar dat lijkt wel zo’n sticker van vroeger. Dra-ma

  54. Origineel geplaatst door Peter
    De 4s, is zeker wel ‘n verbetering en ‘n meer kunner dan de 4.

    Dat heet ook wel een update, zou raar zijn als de iphone 4s niet verbeterd zou zijn. Als je de keynote van de iPhone 4 ook heb gezien dan is het overduidelijk dat de 4s veel minder verbeteringen heeft dan de iPhone 4 destijds, vergelijk ook reacties publiek van toen.

    Maarja, Apple weet ook dat de markt nog lang niet verzadigd is (nog een hoop android gebruikers), dus het is marketing technisch gezien ook niet nodig om een volledig nieuwe phone te presenteren. Degenen die een iPhone willen aanschaffen kopen ‘m sowieso of die nou beter/slechter/veel beter is dan een iPhone 4. Een iPhone 4 bezitter daarentegen zal wel 2x achter z’n oren krabben alvorens deze aan te schaffen.

  55. Met m’n iPhone 4 ga ik lekker op vakantie en dat lijkt me een betere investering dan de 4S te kopen met een nauwelijks toegevoegde waarde.
    Net wat een gek ervoor wil geven!!! De extreem hoge adviesprijs zou Apple op termijn weleens de das om kunnen doen. Och ja, het wordt winter!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.