Reacties voor: Nieuwe reclamespotjes over portretten, AR en notities

In nieuwe reclamespotjes laat Apple zien hoe portretbelichting op de nieuwste iPhones werkt en hoe je augmented reality en notities gebruikt op een iPad Pro. In het iPad-reclamespotje zien we een bekend gezicht terug.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ik heb de IphoneX nu ruim een maand, er is niets mis mee maar ik heb ook niet het gevoel nu een super premium toestel anno ‘2018’ te hebben. Met het horizontaal kijken van video’s blijf je gewoon balken links en rechts hebben. En deze portert functies? Tja het is echt niet heel bijzonder hoor. Ik had eigenlijk gewoon door kunnen gaan met de ‘6’ maar ik denk dat dát voor iedereen anders is. Dus ik adviseer laat deze ‘X’ aan je voorbij gaan en bespaar jezelf een hoop geld.

  2. @Dennis: Ben het volkomen met je eens man!

  3. Ik heb de iPhone X ook gekocht
    Ik had de 8 plus
    Maar vind de X toch wel fijn
    Het ontgrendelen gaat super snel echt fijn
    Het formaat is super
    Dus ik ben er heel blij mee
    En denk met iOS 12 wel veel meer nieuwe dingen
    Dat hoop ik wel

  4. Ik vind de Iphone X juist wel een grote vooruitgang ivm super mooi scherm, face-id, waanzinnige camera+functies enz. Het is misschien maar één echt volledig nieuwe functie “face-id”, waarmee Apple toch maar weer eens de weg geplaveid heeft voor de andere merken. Apple heeft t toch weer voor mekaar om een nieuwe standaard neer te zetten.

  5. @BrainShock: helmaal mee eens

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.