Reacties voor: Radiostations Apple Music toch niet gratis te beluisteren in Nederland en België

Gratis gebruikers van Apple Music kunnen in tegenstelling tot eerdere berichten toch niet luisteren naar Apple Music-radiostations. Uit documentatie blijkt nu dat alleen gratis gebruikers in Amerika en Australië die mogelijkheid hebben. Beats 1 blijft wel voor iedereen te beluisteren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Jammer..

  2. Punt 6
    Om geen abonnement te nemen op Apple Music.

    (Ik refereer naar vorige artikel) 🙂

  3. Na het lanceren wel even geluisterd. Het is niet helemaal iets voor mij. Ook Apple music inmiddels alweer geannuleerd. Ik hou het toch bij kopen van mijn muziek via iTunes.

  4. Met andere woorden, Apple Music Radio is dus gewoon iTunes Radio. Sinds iOS 7 heeft Apple er dus niks aan gedaan om dat uit te breiden.

  5. Jammerlijk voor degenen die zonder abo naar de ‘radiostations’ zouden willen gaan luisteren.
    Wat onder(boven)getekende betreft: in de afgelopen 3 maanden mssch 3 nummers beluisterd op B1 (1e dag). Period. Luisterend naar de ‘radiostations’ heb ik meer tijd besteed aan doorspoelen dan aan luisteren. Gewoon ouderwets de iPhone volgeladen met eigen muziek die ik wél aangenaam vind…

  6. Je kunt ook radio stream apps nemen. Zelf heb ik JustFM, hier eens gerecenseerd.

  7. Probeer eens een van de volgende apps die ook over offline functie beschikken. Ideaal om muziek te ontdekken rondom een van favoriete artiesten.
    – MixRadio
    – Soundflake for hearthis.at
    – Hype Machine

    Ik gebruik dagelijks Mixradio om offline naar mijn 4 smartradio zenders te luisteren. Ieder 2 uur luister plezier. Geen maandelijkse kosten, geen data bundel nodig. Wel 6x per uur skippen per mix. Binnenkort komt er als het goed is ook weer betaalde variant zonder skips. Alleen zonder audio of video reclame.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.