klocki is Apple's gratis App van de Week

Puzzelspel klocki is Apple’s gratis App van de Week

Puzzelspel Klocki is Apple's gratis App van de Week. Het spelletje is deze en komende week gratis te downloaden in de App Store.

klocki is Apple's gratis App van de WeekDe temperaturen van komend weekend nodigen waarschijnlijk eerder uit om naar het strand te gaan dan spelletjes te spelen, maar toch heeft Apple weer een nieuwe App van de Week uitgeroepen. Ditmaal is de keuze op het puzzelspelletje klocki gevallen. Klocki is deze en komende week gratis te downloaden, dus voldoende tijd om te spelen én van de zon te genieten.

Puzzelspel klocki voor iPhone en iPad

Nou denk je misschien: wat is klocki nou weer? Klocki is Pools voor ‘blokken’, wat de naam meteen nogal generiek maakt. Klocki is een puzzelspel gemaakt door ontwikkelaar Maciej Targoni. Je speelt het in de landschapsweergave op je iPhone of iPad. Het idee is dat je de tegels op het scherm aan elkaar knoopt door de lijnen op de tegels met elkaar te verbinden. Dit doe je door eerst te tikken op één tegel en vervolgens op een andere, waardoor je het wilt vervangen, net zolang tot alle lijnen met elkaar verbonden zijn. Daarvoor kun je het gehele pallet gebruiken. Onderstaande video geeft een idee wat je kunt verwachten.

Kalmerende muziek en geluiden
Zoals je in de video kunt zien, begint het relatief eenvoudig. Maar naarmate je verder komt in het spel worden de vormen steeds complexer en uitdagender. De kalmerende muziek en geluiden in het spel, geproduceerd door Wojciech Wasiak, helpen dan wellicht om de kalmte te bewaren. Klocki kost normaal gesproken 1 euro, maar is nog tot volgende week donderdag gratis te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2017, 13:30
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.