Verschillende Macs met El Capitan.

Publieke beta 5 van OS X 10.11.4 verschenen met Live Photos

Apple heeft de publieke beta van OS X 10.11.4 beta 5 uitgebracht voor ontwikkelaars en publieke betatesters. Er zitten onder andere functies voor Live Photos in.

Apple heeft de ontwikkelaarsbeta en publieke beta van OS X 10.11.4 uitgebracht, een week nadat de vorige beta was verschenen. Deze update moet de stabiliteit en beveiliging van de Mac verbeteren. De nadruk ligt op functies voor iBooks, iMessage, Notities en Foto’s.

Verschillende Macs met El Capitan.

In OS X 10.11.4 kun je ondersteuning verwachten voor Live Photos, de bewegende foto’s die je met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus kunt maken. Ook kun je items in de Notities-app beschermen met een wachtwoord.

In de vierde beta van afgelopen week loste Apple een Twitter-bug op. In die beta was het ook al mogelijk om beveiligde notities uit de Notities-app te openen en kun je Live Photos bekijken in de Berichten-app.

De vijfde beta is beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke betatesters. Je vindt de update bij het Updates-tabblad in de Mac App Store. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma kun je als publieke betatester de nieuwe versie ook installeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2016, 19:13
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.