Programma voor Apple Expo 2008 in Parijs bekendgemaakt

De organisatie van Apple Expo heeft het programma bekendgemaakt voor de Europese Apple-beurs in september. Er is een iPhone-sessie, die tweemaal zal worden herhaald.

Apple Expo Remix 2008Hoewel het niet echt veel voorstelt is de Apple Expo toch Europa’s belangrijkste Apple-conferentie en -beurs. Van 17 tot 20 september moet je in Parijs zijn om het mee te maken. De organisatie heeft alvast details gegeven over de evenementen die zijn gepland. Er zijn zo’n 30 workshops en andere activiteiten gepland waarvan 2 over de iPhone gaan.

Bij de WWDC begin juni was de helft van de sessies aan de iPhone gewijd. Er is nog een ander verschil: terwijl je voor de WWDC een paar duizend dollar moet neertellen om naar binnen te komen is de toegang bij de Apple Expo gratis. Om gebruik te maken van de voorregistratie waarbij je alvast je badge vooraf ontvangt zul je echter wel €12 moeten betalen. Apple is er tijdens de Apple Expo niet bij, maar zal (losstaand daarvan) in Parijs wel een Apple Store bij het Louvre openen.

Op de website van Apple Expo kun je de exposanten en het programma zien. Onderwerpen die wel op de agenda staan: cinema & videogames, het maken van een tv-kanaal, communicatiestrategie rond digitale media, 3d-creatie op de Mac en fotografen & mobiliteit. Het is duidelijk dat de sessies heel wat minder technisch gericht zijn dan de WWDC. Voor de iPhone staat op het programma: “How to make new application on the iPhone?”. Deze sessie zal tweemaal worden gegeven: op woensdag 17 en op vrijdag 19 september. Details zijn er niet over bekend; maar omdat de sessie slechts één uur duurt zul je er niet al teveel van opsteken, verwachten we.

Via: MacNN

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2008, 12:00
Categorie Apple
Onderwerpen apple, expo, frankrijk, parijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.