iPhone 3G straks ook bij Belgische Apple Resellers

De Belgische Apple Premium Reseller Easyware is van plan de iPhone 3G ook te gaan verkopen. Prijzen en leverdatum zijn echter nog niet bekend.

iPhone EasywareTipgever Leendert stuurde ons wat screenshots met bewijs dat de Belgische Apple Premium Resellers ook van plan zijn de iPhone 3G te verkopen. Tenminste één van hen adverteert al met de iPhone 3G en heeft een inschrijflijst geopend. Prijzen zijn nog niet bekend en ook niet wanneer de iPhones beschikbaar zijn.

De betreffende Apple Premium Reseller is Easyware.be, met vestigingen in Mechelen en Leuven. Dit zijn ook de plaatsen waar je de iPhone 3G te zijner tijd kunt ophalen.

Over hoe het verder met de distributie zit, tasten we nog even in het duister. Wel krijgen we bij iPhoneclub steeds meer tips binnen. Daaruit blijkt bijvoorbeeld dat alle Apple Resellers in Nederland de iPhone 3G in ieder geval gaan leveren. Per winkel krijgt één persoon een training, met de bedoeling dat deze persoon ook de andere medewerkers traint. Reserveringslijsten zijn officieel verboden door Apple, maar ze doen het allemaal wel, zelfs met bewijs van reservering, zo schrijft Freek. Per vestiging worden op 11 juli waarschijnlijk maar enkele tientallen 3G iPhones geleverd, ook in de grote steden.

En wat te denken van dit bericht, dat we gisteren in onze mailbox vonden?

ABSOLUTE ANONIMITEIT BELANGRIJK!!
Gisteren is de iphone bij de distributeur op Schiphol binnengekomen met pallets tegelijk. Vanwege de veiligheid moest er een extra oogje in het zeil worden gehouden.

Hmmm, wie meer weet mag het zeggen!

Bedankt, Leendert (Belgische resellers) en Freek

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2008, 14:00
Categorieën Geruchten, iDevices, Providers
Onderwerpen premium, reseller, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.