iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 19 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 19 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Belangrijk nieuws vandaag: Apple zou zijn eigen MicroLED-schermen gaan maken, waarschijnlijk voor toekomstige iPhones en Apple Watches. Maar wat kun je nou verwachten van MicroLED? We leggen je alle ins en outs uit. Ook hebben we de beste politieke apps op een rij gezet, die je helpen bij het maken van een keuze voor de gemeenteraadsverkiezingen en het referendum. Apple Watch-bezitters moeten echter oppassen, want het dragen in je slaap kan ervoor zorgen dat je per ongeluk de hulpdiensten belt. Je wilt meneer de agent toch liever niet naast je bed hebben staan. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van maandag 19 maart 2018!

Tips, gidsen en opinie

  • Wat is MicroLED nou precies? Wat zijn de voordelen en nadelen van deze nieuwe schermtechniek? In onze MicroLED-uitleg lees je er alles over.
  • De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan, net als het referendum over de aftapwet. Met deze politieke apps kom je altijd tot de juiste keuze.
  • Picture in Picture op de Mac werkt ook met YouTube, zodat je filmpjes in een hoek van je scherm kan afspelen. Superhandig!

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Buienradar voor de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Buienradar - weer (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - De icoontjes voor de gevoelstemperatuur zijn verbeterd.
  • Canary - Smart Home Security (gratis, iPhone/iPad/ Watch/ TV, iOS 13.0+) - Heb je een Canary Flex, dan kun je nu zones instellen waar hij niet hoeft te focussen op beweging.
  • Kindle (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Kindle-app op de iPad ondersteunt nu Split View en continu scrollen: blijven scrollen door een boek zoals op een website.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2018, 22:04
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.