Pogo Sketch tekent op iPhones en MacBooks

De Pogo Sketch is een vervolg op de Pogo Stylus, maar nu behalve voor de iPhone ook geschikt voor de touchpad van een MacBook.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

pogo_sketchTen One Design heeft een nieuwe Pogo-stylus gemaakt: De Pogo Sketch is geschikt om op het iPhone-scherm en de multitouch-trackpad van MacBooks te tekenen.


De Pogo Sketch is gemaakt van aluminium en voorzien van een clip om de pen aan je shirt of tas te klemmen. Eigenlijk is er niet veel verschil met de eerdere Pogo Stylus voor de iPhone: de tip is ook bij de Sketch gemaakt van een sponsachtig materiaal en de metalen behuizing zorgt ervoor dat de pen de eigenschappen van je vingers (via geleiding) doorgeeft.

De Pogo Sketch is nog niet te koop, maar je kunt wel voor $15 per pen een pre-order plaatsen. En da’s een stuk goedkoper dan de eerder uitgebrachte Pogo Stylus ($25).

Meer info: Pogo Sketch
Via: iPodNN

MacBook Air

De MacBook Air is Apple's lichtste en meest compacte MacBook uit de line-up. De MacBook Air kenmerkt zich door het dunne design en het lichte gewicht. De meest actuele modellen zijn de MacBook Air 13- en 15-inch met Apple's M3-chip (begin 2024). Het schermformaat van 13-inch zit al jarenlang in het assortiment bij Apple en in juni 2023 kwam er een 15-inch variant bij. De MacBook Air is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een snelle en compacte laptop. Hij is beschikbaar in vier kleuren en opslagcapaciteiten en heeft een Magic Keyboard met Touch ID-sensor. Alles over de MacBook Air, de MacBook kopen en MacBooks vergelijken lees je hier.

MacBook Air

Reacties: 20 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.