Snapture maakt externe flitser voor de iPhone-camera

Snapture heeft iets nieuws voor de iPhone bedacht: een Xenon-flitser waarmee je onder moeilijke lichtomstandigheden toch foto's met de iPhone-camera kunt maken.

snaptureSnapture heeft totaal nieuws bedacht: een Xenon-flitser voor de iPhone. Daarmee kun je de kwaliteit van foto’s zienderogen verbeteren, vooral in omstandigheden met weinig licht. De flitser heeft de vorm van een slede, die je achterop de iPhone schuift, net zoals de Mophie Juice Pack. Hij haalt haalt z’n voeding uit de iPhone zelf, maar dat betekent volgens Snapture niet dat de batterij van je iPhone in een oogwenk leeg is. De flitser gebruikt namelijk alleen stroom wanneer je daadwerkelijk aan het fotograferen bent.

Twee factoren staan het succes van dit accessoire in de weg: ten eerste heeft niet iedereen zin om voortduren zo’n ‘rugzakje’ op de iPhone mee te nemen. En ten tweede moet je de iPhone jailbreaken, omdat dit de enige manier is om een trigger voor de flitser te kunnen geven. Prijs en lanceerdatum zijn nog onbekend. Op dit moment is het product nog in een prototype-stadium en wacht op een fabrikant.

Je kunt je al wel aanmelden voor een mailinglijst om op de hoogte te worden gehouden.

Meer info: Snapture
Bron: Wired

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2008, 22:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen flitser, snapture

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.