Reacties voor: PocketMac voor de iPhone synchroniseert Entourage, Meeting Maker en Lotus Notes (Mac)

PocketMac heeft software voor de iPhone uitgebracht waarmee je je iPhone met Meeting Maker, Entourage en Lotus Notes kunt synchroniseren. De prijs is voor iPhone-begrippen wel wat hoog: $30.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Op zich goed nieuws.
    Maar wel even afwachten wat de kwaliteit is want voor Window Mobile gaf PocketMac mij altijd veel ellende met dubbele afspraken, verdwenen contacts en ander ongerief.
    Backups blijven maken !!!

  2. De hamvraag: synct het ook notities en tasks met Entourage? Tasks bestaan op een iPhone niet, tenzij je een 3rd party app installeert, dus hierop lijkt het antwoord nee. Blijft over: de notities. Kan hierop geen antwoord vinden op de Pocketmac site, maar vrees het ergste.

    Het blijft sowieso vreemd dat de notities standaard niet gesynct worden, om over de afwezigheid van taken maar te zwijgen… (gebruik voor dat laatste nu zelf de combi van appstore-app ‘Todo’ en sync via Toodledo, maar dan heb je ze nog altijd niet in Entourage).

    (Edit: d/t foudtje verwijderd)

  3. @JV
    Op de homepage http://www.pocketmac.net/ staan notes/tasks op alle producten BEHALVE PocketMac iPhone dus ik denk dat je het gevoeglijk kunt vergeten !

  4. wanneer komt er een goede sync voor windows?
    wil graag mijn agenda synchroniseren met meerdere accounts.
    Denk aan outlook thuis en outlook kantoor.

    🙁

  5. Je kan toch je iphone al sychroniseren met entourage? Je moet ervoor zorgen dat entourage de agenda uit icall gebruikt dan sychroniseerd de iphone met icall en voila het werkt.

    Werkt perfect!

  6. @JJ: Probeer eens Plaxo. Ik weet het, was vroeger waardeloos, maar ze hebben de schade ingehaald. Meerdere agenda’s, google calendar, adresboeken etc syncen behoren tot de mogelijkheden.

  7. Wat een onzin programma joh! Je kunt je entourage en notes gewoon via iCal auto-syncen. Gewoon even instellen bij de voorkeuren. Die kun je dan weer auto-syncen met je iPhone. Heb je heel dit programma niet voor nodig.

  8. @Joris: Notes? Dan ben jij de enige die dit lukt. Of bedoel je soms de notities bij een afspraak? Verder dan dat gaat het helaas niet… Ik wil mijn losse ‘Notities’ syncen tussen de gelijknamige iPhone app en de notities in Entourage…

    Maar inderdaad, het is vrij belachelijk dat Pocketmac doet alsof je dir product nodig hebt om überhaupt te kunnen syncen met entourage; dat werkt voor afspraken en contacts al 2 kanten op perfect…

  9. Ik heb nu een paar weken de iPhone, maar het lukt me niet om de synchronisatie van entourage naar ical werkend te krijgen. Ondanks aanvinken van synchronisatieservices in voorkeuren. Ik werk met MAC OS X 10.4.11, moet ik misschien Leopard gebruiken?

  10. Nou ik heb dit product gekocht met de veronderstelling dat het ook de taken kan synchroniseren. Niet goed gekeken dus. Wat stom, wat stom.
    Het doet zo’n beetje al het interessante dat iTunes ook al doet.
    Bovendien kwam er gelijk een popup venster met het bericht dat er een soort bestand was gesloten toen ik het programma had geinstalleerd. Dus ik alles opnieuw installeren en toen deed het programma het helemaal niet meer! Ze maken gebruik van een money-back guarantee en dat mag ook wel als je meteen foutmeldingen krijgt en na een her installatie het hele programma niet meer werkt. Nou maar afwachten of ik echt alles terug krijg.

    Mijn advies: niet kopen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.