RingtoneFeeder stelt archief open voor $10 extra

RingtoneFeeder stelt voor $10 extra het archief van ringtones open. maar je moet daarvoor wel eerst een abonnement afsluiten en dat kost nog eens $20 per jaar extra.

RingtoneFeederRingtoneFeeder, de dienst waarbij je via een abonnement toegang krijgt tot iPhone-beltonen, heeft het archief opengezet. Maar ook nu zul je moeten betalen: bovenop de normale abonnementskosten van $20 per jaar moet je eenmalig $10 betalen om toegang te krijgen tot alle ringtones die tot nu toe zijn aangebracht. Bij zo’n abonnement krijg je 4 ringtones per week: één vocale en één instrumentale in twee versies, namelijk met en zonder een toegevoegd belgeluid.

Omdat de uitleg hierboven niet door iedereen werd begrepen volgt hier een opsomming wat je nu precies krijgt:

  • 1 vocale ringtone, zonder toegevoegd belgeluid
  • dezelfde vocale ringtone, met toegevoegd belgeluid
  • 1 instrumentale ringtone, zonder toegevoegd belgeluid
  • dezelfde instrumentale ringtone, met toegevoegd belgeluid

Klinkt als een dure oplossing, maar RingtoneFeeder rekent voor dat je uiteindelijk 300 ringtones krijgt en daarvoor omgerekend maar 9 cent per stuk betaald. Maar goed, daar zitten natuurlijk een hoop ringtones bij waar je helemaal niet op zit te wachten. Wil je op deze manier (via een iTunes-feed) ringtones ontvangen, dan ben je eigenlijk goedkoper af met A Ringtone A Day van Joost Schuttelaar of met de MacMost iPhone Ringtone-feed. Deze diensten werken als volgt: je abonneert je op de dienst zoals bij een normale podcast, maar krijgt daarbij m4r-bestanden toegestuurd die in het mapje Beltonen in iTunes terechtkomen. Vervolgens hoef je alleen nog maar te zorgen dat de iPhone deze ringtones automatisch synchroniseert.

Via: Persbericht
Meer info: RingtoneFeeder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2008, 15:48
Categorieën Diensten, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.