PocketMac voor de iPhone synchroniseert Entourage, Meeting Maker en Lotus Notes (Mac)

PocketMac heeft software voor de iPhone uitgebracht waarmee je je iPhone met Meeting Maker, Entourage en Lotus Notes kunt synchroniseren. De prijs is voor iPhone-begrippen wel wat hoog: $30.

pocketmacInformation Appliance Associates heeft PocketMac voor de iPhone uitgebracht: een Mac-hulpmiddel waarmee je gegevens vanuit Entourage, Meeting Maker en Lotus Notes kunt synchroniseren met de iPhone. Daarbij kun je bijvoorbeeld ook categorieën selecteren, zodat je alleen de data op je iPhone meeneemt die je onderweg daadwerkelijk nodig hebt. Volgens Terence Goggin, CTO van Information Appliance Associates, kunnen iPhone-gebruikers met een Mac tot nu toe alleen met iCal en Adresboek synchroniseren (daarbij verzuimt Goggin te vermelden dat synchroniseren met Entourage-gegevens op zich natuurlijk wel mogelijk is, via Sync Services).

Met PocketMac gaat dat allemaal veranderen: gebruikers krijgen sync-mogelijkheden met de drie populairste personal information managers voor de Mac. PocketMac voor de iPhone maakt ook een back-up van de bellijst en SMS-berichten, die lokaal op de Mac of op de Mobile Me-server wordt bewaard. Met de meegeleverde BackupViewer kun je de gesprekken en tekstberichten terugzien of exporteren naar een tekstbestand.

Uitgebreid synchroniseren heeft een prijs: PocketMac voor de iPhone is alleen geschikt voor Mac OS X 10.5.x (Leopard) en kost $29,95. Opmerkelijk: volgens het persbericht is het geschikt voor alle modellen van de iPhone. Je hoeft dus blijkbaar geen software op de iPhone te installeren.

Installeren: PocketMac for iPhone (€21,49 / $29,95)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2008, 15:42
Categorie iOS
Onderwerpen meeting, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.