Pocket lees-later app verbetert ondersteuning voor AirPlay

Offline lezen- en kijken-app Pocket voor iPhone en iPad ondersteunt AirPlay beter. Je kan op je tv blijven kijken terwijl de app dicht is.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Pocket Read It Later iPhone iPadPocket is de populairste applicatie op de iPhone en iPad om artikelen, foto’s en video’s in te bewaren zodat je ze later, ook zonder internetverbinding, kan teruglezen en kijken. De app heeft meer functionaliteit dan de gelijksoortige apps Instapaper en Readability. De nieuwste update zorgt ervoor dat een van de unieke opties ten opzichte van de concurrentie, is verbeterd. Terwijl de iPhone of iPad in slaapstand valt of als Pocket wordt afgesloten, blijven de foto’s en video’s gewoon zichtbaar via AirPlay.

De update naar Pocket versie 5.0.2 zorgt er ook voor dat je weer rustig links naar je artikelen, afbeeldingen of video’s naar Facebook kan delen. Kleine optimalisaties en bugfixes maken de update af, maar er is ook iets verbeterd wat je niet in de app zelf terugziet. De bladwijzertool in Google Chrome op iPhone en iPad werkt namelijk weer goed. Zet een link of beeld door vanuit een webpagina naar Pocket, en het artikel of het beeld wordt ook daadwerkelijk geladen in de handige app.

Downloaden: Pocket (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:38
Onderwerpen airplay, lees later, offline lezen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.