Twitterrific 5 streamt nieuwe tweets, tijdelijk goedkoop

Twitterrific 5 for Twitter op iPhone en iPad kan nu nieuwe tweets automatisch streamen, laat je lijsten bewerken en toont foto's in DM's.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

twitterrificTwitterrific 5 for Twitter kan wel eens een inhaalslag kan gaan maken op de officiële Twitter-app en iCulture Award-winnaar Tweetbot 3. De applicatie die je normaal voor 2,69 euro downloadt, is nu tijdelijk voor 89 cent te downloaden. En dat is niet alles: Twitterrific 5 is voorzien van een update die de applicatie een hoop nieuwe functionaliteit geeft. De app laadt nieuwe tweets voortaan automatisch in je timeline en laat je nu Twitterlijsten vanuit de app bewerken.

Het streamen van nieuwe tweets in je timeline is een optie die alleen mogelijk is als je een Wi-Fi-verbinding hebt. Je moet de functie bovendien zelf nog even aanzetten in de instellingen van de app.

Twitterrific 5 layout optiesHet bewerken van lijsten is op een natuurlijkere manier verwerkt in de applicatie. Bovenaan de geladen tweets zie je de List Options waarbij je de lijst kan sluiten, kan schakelen tussen privé en openbaar en de omschrijving kan aanpassen. Verder kan je op de profielpagina’s van Twitteraars met het tandwiel rechtsonder kiezen voor ‘Manage in lists’, waar je iemand kan toevoegen of verwijderen aan een lijst. Ook is het mogelijk nieuwe lijsten aan te maken in de app.

Twitterrific 5 for Twitter op iPhone en iPad heeft nog een reeks verbeteringen. De app kan nu afbeeldingen tonen in privéberichten en je kan privégesprekken bovendien kopiëren. Verder moet de applicatie over het algemeen sneller zijn geworden.

In tegenstelling tot alle andere Twitter-apps op iPhone en iPad, vind je bij Twitterrific de menuknoppen om te schakelen tussen timeline, mentions en privéberichten bovenin beeld. Samen met de kleuren van reacties en eigen tweets, de gezamenlijke timeline waarin ook privéberichten staan en de vele aanpassingsopties voor lettertype en lettergrootte, is Twitterrific 5 een karakteristieke Twitter-app. Die dus tijdelijk goedkoop is te downloaden.

Downloaden: Twitterrific 5 for Twitter (€0,89, normaal €2,69, universeel, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:38
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.