Reacties voor: Planetbeing toont iPhone 4 unlock in YouTube-video (jailbreak/unlock)

In een vannacht verschenen Youtube-video toont planetbeing de unlock van zijn Amerikaanse iPhone 4 met de Canadese provider Rogers en geeft hij uitleg over de status van het project.
Paul Pols -

Reacties: 26 reacties

  1. Niet dat ik hem niet geloof, maar die video bewijst helemaal niets. Misschien is het wel een aktie van hun om de release van 4.01 (of 4.x) te laten versnellen? …

    Nogal een geluk dat hij een zeer goede reputatie heeft in dat wereldje, zo komt het toch ietwat geloofwaardig over.

  2. Volgens nevalie99 op twitter is de ios 4.01 uit en kan je updaten via itunes

    dit bericht is aan comex doorgegeven , weet ni of het effectief in belgie ook al is

  3. Graag zagen wij ook een ‘gewone’ simpele jailbreak. Sommige mensen hebben geen unlock nodig en zitten alsnog te wachten op een jailbreak …

  4. Laat ons gewoon wachten , die kerels weten wat ze doen . al een geluk dat er zo een kerels bestaan

  5. Maar als er een jailbreak nodig is voor een unlock, dan is de iPhone4 in het filmpje toch ook gejailbreakt?!? Dus is er nu al een jailbreak mogelijk ?!?

  6. Origineel geplaatst door NICO
    Volgens nevalie99 op twitter is de ios 4.01 uit en kan je updaten via itunes dit bericht is aan comex doorgegeven , weet ni of het effectief in belgie ook al is

    Volgens http://ios.e-lite.org/ zitten we nu iig nog steeds op 4.0

  7. Hey Bomans zei op 14 juli 2010 om 09:52 quote

    Wat een dom gel*l wat moet hij nu bewijzen voor jou, welke verplichting hebben zij tegenover jouw?

    Door zulke stomme wereldwijde opmerkingen haken hoe langer hoe meer Bad Boyz af keep your mouth en ontvang (gratis) met diepe dankbaarheid de inzet van deze Bad Boyz

  8. @Prosperot: Dat staat toch ook in de tekst. Dev Team heeft al langer beschikking tot een jailbreak voor iOS 4, maar nog niet voor het grote publiek:

    “Daarnaast benadrukte Comex dat de jailbreak in de huidige vorm ook nog niet klaar is om te worden uitgebracht.”

  9. Origineel geplaatst door heijdemann
    Wat een gel*l wat moet hij nu bewijzen voor jou, welke verplichting hebben zij tegenover jouw?Door zulke stomme wereldwijde opmerkingen haken hoe langer hoe meer Bad Boys af keep your mouth.

    INDERDAAD!!!!!!

  10. Origineel geplaatst door heijdemann
    Hey Bomans zei op 14 juli 2010 om 09:52 quoteWat een dom gel*l wat moet hij nu bewijzen voor jou, welke verplichting hebben zij tegenover jouw?Door zulke stomme wereldwijde opmerkingen haken hoe langer hoe meer Bad Boyz af keep your mouth en ontvang (gratis) met diepe dankbaarheid de inzet van deze Bad Boyz

    Aan mij moet hij helemaal niets bewijzen. Ik merk het gewoon op. Je hoeft je helemaal niet zo aangevallen te voelen. Ik zal de laatste zijn om hen tegen te spreken of te wantrouwen.

    Maar zeg nu eerlijk, welk bewijs geeft deze video nu echt?

  11. Origineel geplaatst door Bomans
    Maar zeg nu eerlijk, welk bewijs geeft deze video nu echt?

    Dat hij een iphone 4 heeft die unlocked is , en wij niet
    😮

  12. @NICO: Goed, dan plaats ik deze middag een filmpje van mijn iPhone 4 die op het Belgische BASE netwerk draait …

  13. @Bomans hij opent ook cydia.

  14. hehe
    Doe maar , kvind het gewoon erg dat sommige mensen zulke kerels die er dag en nacht mee bezig zijn in twijfel trekken . Denk ni dat die kerels valse hoop geven , en niks posten wat ze nog niet hebben

    heb alleen maar respect voor het DEV Team

  15. Origineel geplaatst door Timo
    @Bomans hij opent ook cydia.

    Volledig mee eens, de jailbreak is er en dat bewijs is er ook meer dan voldoende.
    Ook @cdevwill bewijst dat op twitter al een geruime tijd.

    http://twitpic.com/2559f4

    En ik zeg ook helemaal niet dat ik die gasten niet geloof. In tegendeel. Als het dev-team iets bewijst dan twijfel ik daar geen seconde aan.

  16. Kwestie van tijd tot er een werkende unlock en jailbreak uitgebracht word. De heren van de jailbreakscene zijn de laatste periode goed bezig. Het zijn ook allemaal stuk voor stuk minder aandachtsgeile mensen zoals Geohot.

    Geohot roept het gewoon op zichzelf af, het verwijderen van zijn Twitter is dan ook niks meer dan een actie van hem waar hij waarschijnlijk snel weer spijt van krijgt. Ik gok dat we nog niet af zijn van die kerel.

    Hopelijk gaat het Comex lukken om die userland jailbreak voor iPhone 4 werkbaar te krijgen voor de simpele consument.

  17. Als je iets bewijst moet je het ook wel geloven 🙂 want het is bewezen!

  18. Wat een raar antwoord met een 0,0 onderbouwing. Het is maar goed dat we jou in dat wereldje niet kennen.

    Origineel geplaatst door Bomans
    Niet dat ik hem niet geloof, maar die video bewijst helemaal niets. Misschien is het wel een aktie van hun om de release van 4.01 (of 4.x) te laten versnellen? …Nogal een geluk dat hij een zeer goede reputatie heeft in dat wereldje, zo komt het toch ietwat geloofwaardig over.

  19. Hoelang is ‘even’ wachten? Een maand? 2maanden?

  20. Origineel geplaatst door koen
    Hoelang is ‘even’ wachten? Een maand? 2maanden?

    Tot wanneer zij beslissen !!! ik heb geduld dus laat ze maar rustig doen 😮

  21. @koen: Wanneer de ontwikkelaar denkt dat het klaar is en simpel genoeg is voor de ‘normale’ mensch om te gebruiken.

  22. @Timo: dat is dus een jailbreak maar bewijs de unlock eens die zie ik niet kan even goed een simlockvrije zijn toon dat bewijs eerst eens aan voor de rest hoop dat er snel een jailbreak komt met hactivatie allesinds proficiat voor deze jongens als het waar is

    dus ik wil ze zeker niet afkraken maar zie het bewijs van unlock niet we zullen wel zien doe zo verder jongens

  23. @heijdemann: Helemaal mee eens, ze doen dit voor ons ( leken, is nog mild uitgedrukt ) als zij er niet waren zaten we nog steeds met elke provider in ons maag, maar wat doen wij, stelletje domme nederlanders/fogreigners , we spuien maar dat het er nog steeds niet is, terwijl dit soort mensen er nog niets eens aan verdienen ( zou het nog niet eens erg vinden als dit wel zou moeten ) dus hou nu eens op met dat kritisch gedoe, en laar die mensen nu eens rustig hun werk doen, zodat we er allemaal van kunnen profiteren.

  24. volkomen akkoord met goodmen.

    Wie klaagt, moet het zelf maar doen.

  25. Iphone4-awaiter

    zo is het maar net, de iPhone 4 was er nog niets eens, en ja hoor het begon gelijk alweer met “waar blijft de unlock/jailbreak, zolang wij die mensen onder druk zetten zullen er ook fouten worden gemaakt en des te langer duurt het, dus laten we met ze allen verstandig zijn en rustig afwachten, we moesten ook langer wachten op de iphone G, GS, iPhone4 dus dit kan er ook nog wel bij.

  26. @heijdemann: Zeg, laten we het een beetje vriendelijk houden. Er is de afgelopen dagen al genoeg gevloekt en gescholden op jailbreak-hackers. Bomans zegt alleen maar dat de video op zich nog niets bewijst. Dat mag hij vinden, ook als die opmerking niet in jouw straatje past.

    Ik ben het overigens wel met het tweede deel van je opmerking eens: heel wat mensen hebben een grote mond en denken dat ze iets kunnen eisen van de jailbreak-hackers. Het mag niets kosten, maar ze willen wel goed en snel bediend worden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.