Pins afvinken in Pinterest

Pinterest laat je geprobeerde pins afvinken

Pinterest maakt het eenvoudiger om Pins die je hebt geprobeerd af te vinken. Ook kun je feedback, notities en foto's toevoegen. De functie wordt in de komende weken naar alle gebruikers uitgerold.

Het sociale netwerk Pinterest (link) introduceert deze week een soort to do-functie waarmee je gevonden dingen op Pinterest eenvoudig kunt afvinken. Zo kun je aangeven dat je een bepaald recept hebt geprobeerd en hoe dat is gegaan. De nieuwe functie wordt deze week uitgerold voor iOS en Android en zal binnen enkele weken voor alle gebruikers zichtbaar zijn.

Pins afvinken in Pinterest

Pinterest maakt afvinken van pins eenvoudiger

Als de functie beschikbaar is, verschijnt op Pins die je hebt opgeslagen een extra knop (zoals in bovenstaande afbeelding) waarmee je een item ook eenvoudig kunt afvinken. Ook kun je zelf feedback, notities of zelfs een foto van jouw eindresultaat toevoegen. Mensen die dezelfde Pin tegenkomen kunnen die informatie raadplegen en ook bijvoorbeeld zelf tips toevoegen.

Alle Pins die je probeert worden daarnaast opgeslagen in een aparte sectie op je Pinterest-profiel, zodat je je afgevinkte Pins ook weer gemakkelijk terug kunt vinden. Pinterest is gisteren gestart met de uitrol van de nieuwe functie, maar het kan even duren voordat het voor iedereen zichtbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2016, 15:11
Categorie Apps
Onderwerp pinterest

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.