USB Fever brengt eigen iPad Camera Connection Kit uit

USB Fever heeft een geheugenkaartlezer met usb-connection kit voor de iPad uitgebracht. Die is 5 dollar duurder dan het origineel van Apple, maar dan zit wel alles in één apparaat.

ipad usb dongleApple brengt de iPad Camera Connection Kit (€29) op de markt, een bundel van twee hulpstukken die je op de dockconnector aansluit. Het ene apparaatje is een geheugenkaartlezer, de andere heeft een usb-aansluiting. Het biedt handige extra mogelijkheden, zoals het aansluiten van een externe harddisk. USB Fever heeft nu beide functies in één accessoire verenigd, maar het is de vraag of het aanbod echt concurrerend is. USB Fever’s accessoire van $35 is namelijk duurder dan het originele accessoire.

Apple rekent er in de Amerikaanse Apple Store namelijke $29 voor. De USB Fever Memory Card Reader and USB Connection Kit for iPad is bedoeld om geheugenkaartjes uit te lezen, bijvoorbeeld wanneer je foto’s hebt gemaakt. Het geheugenkaartslot is geschikt voor SD- en SDHC-kaarten.

usb fever dongleVia de usb-aansluiting kun je een camera aansluiten, zodat je bijvoorbeeld foto’s kunt uploaden naar je iPad. Je kunt ook een iPhone 3GS/4 aansluiten op de iPad en de foto’s van het toestel op een extra groot scherm bekijken. USB Fever moet het vooral hebben van gemak: één accessoire in plaats van twee. Maar het kost wel $5 extra en Apple’s eigen iPad Camera Connection Kit is dan misschien toch een betere optie. Verzending via de Apple Store is gratis, bij USB Fever betaal je $2,99 wereldwijd.

Meer info: USB Fever
Via: persbericht per mail

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2010, 23:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera connection kit, geheugenkaart

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.