iType C met MacBook

PhotoFast iType-C is een geheugenstick met vele aansluitingen

Met de iType-C van PhotoFast heb je een geheugenstick met elke gangbare aansluiting: USB, USB-C, Lightning en micro-USB. Zo kun je altijd bij je data.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

PhotoFast heeft een nieuw apparaatje aangekondigd, die als universele usb-stick voor je Apple-producten dienst doet. Naast Lightning heeft de iType-C ook een aansluiting voor USB-C, normale USB en micro-USB. Zo kun je altijd bij je data. Maar je kunt er geen oordopjes mee aansluiten.


PhotoFast iType-C aangesloten op een iPad

Volgens de fabrikant is dit het eerste 4-in-1 opslagapparaat en de perfect match voor Apple-gebruikers. Je kunt het namelijk op je MacBook aansluiten, maar ook op de Lightning-aansluiting van je iPhone en iPad. Je sluit het aan op de normale USB-poort van een pc of op de micro-USB-aansluiting van een camera. Micro-USB zit verstopt in de normale USB-aansluiting. Als je deze openklapt komt de kleinere uitvoering tevoorschijn die je in de 12-inch MacBook kunt stoppen. Je kunt het gebruiken voor backups, voor het opslaan van foto’s of wat je maar wilt.

iType USB-C aansluiting

Via de bijbehorende app krijg je toegang tot allerlei bestandstypes zoals Apple’s iWork en Microsoft’s Office. Met een druk op de knop maak je een volledige backup van je agenda, contacten en foto’s. De app kun je afschermen met een pincode of Touch ID en je kunt ook met een pincode voorkomen dat data via de Lightning-poort wordt gelezen.

Je kunt kiezen uit drie varianten met 64GB, 128GB en 256GB en moet rekenen op een vanafprijs van €150. Inderdaad, dat is niet goedkoop.

iType C met MacBook

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.