Reacties voor: Phonofone III iPhone-versterker heeft geen stroom nodig

De Phonofone III is een grammofoontoeter die het geluid van je iPhone met 60 decibel versterkt. Hij kost $200 en is in gelimiteerde oplage te krijgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 42 reacties

  1. Ziet er wel erg gaaf uit!

  2. Lijkt me een behoorlijk nutteloos ding 😉

  3. @Johan: Zinloze reactie zo zonder fundering. Licht eens toe waarom je dat vindt?!

    Mooi voor de badkamer. Direct besteld.

  4. @ Arthur met de lange achternaam

    Waarom vind je dat mooi voor de badkamer??

    hahaha

  5. Misschien handig om te melden dat de verzendkosten naar Europa slechts $125,- zijn 😉

  6. Inderdaad nutteloos.

    geen fundering voor nodig.

  7. Grappig, maar ik denk toch dat als ik een versterker zoek ik goedkoper uit kan zijn…

  8. @Johan: Je hebt mensen die graag een versterker hebben die er goed uitziet en die zonder kabels is. Leuk voor in de keuken maar in de badkamer lijkt me het geen goed idee

  9. “versterkt het geluid met 60 dB”. Dat is een versterking van een miljoenmaal!
    Lees maar wat Wikipedia hierover zegt:
    “De decibel, afgekort tot dB, is geen eenheid, maar een logaritmische schaal om verhoudingen aan te duiden. Daarbij betekent 0 dB een verhouding 1, dus gelijkheid. Elke verhoging met 10 decibel betekent een vergroting in vermogen met een factor 10. Een verhoging met 20 dB betekent dus een factor 100, een verhoging met 30 dB een factor 1000 enz.”

  10. Nutteloos met fundering:
    Hij versterkt alleen het mono sprangetje van je iPhone. Dit is totaal niet vergelijkbaar met de kwaliteit die uit je koptelefoonuitgang komt en een echte versterker in gaat. Dus heel veel geld voor een armetierige kwaliteit, oftewel: nutteloos! 😉

  11. @Applefreedom:

    Is dat zo? Totaal is €240,- inclusief verzending.

    @iNick:

    Is zo. De kwaliteit betwijfel ik overigens niet. En ik vind het ontwerp mooi en daardoor een goed accessoire in onze badkamer. Voor de slaapkamer al de NAC-3 en de woonkamer heeft reeds een buizenversterker. Nu alleen nog iets voor de fotostudio, ik dacht zelf aan een Philips-iets vanwege het ontwerp maar moet nog wat recensies zoeken.

  12. ik vertrouw meer op de WBE dan op dit verkoop praatje eerlijk gezegd. Echt goed geluid zul je echt niet krijgen met zo weinig vermogen.

  13. Versterking van 60 decibell lijkt me sterk..

  14. Ikzelf gebruik in de wijnkelder een heel mooi Bose setje

    Origineel geplaatst door Arthur Alexander Hofman-Klünder@Applefreedom: Is dat zo? Totaal is €240,- inclusief verzending.@iNick: Is zo. De kwaliteit betwijfel ik overigens niet. En ik vind het ontwerp mooi en daardoor een goed accessoire in onze badkamer. Voor de slaapkamer al de NAC-3 en de woonkamer heeft reeds een buizenversterker. Nu alleen nog iets voor de fotostudio, ik dacht zelf aan een Philips-iets vanwege het ontwerp maar moet nog wat recensies zoeken.

  15. Origineel geplaatst door jasper
    Versterking van 60 decibell lijkt me sterk..

    ja idd, als je nagaat dat elke 3decibel ervoor zorgt dat het 2 keer zo hard is. dan betekend het dat je geluid uit dit ding 2^20 keer zo hard moet zijn als uit je iphone, dat geloof ik dus niet.

  16. Origineel geplaatst door Henkz
    Ikzelf gebruik in de wijnkelder een heel mooi Bose setje

    Goed idee! Welke?

  17. Lelijk en idioot om dit in je huis te zetten

  18. Duur?

  19. I love my B&W Zeppelin! Geef mij maar een stroomdraad en powerrrr!

  20. @Frans Rijkers:
    sorry , hier heeft wikipedia het fout, als je 3dB omhoog gaat word het 2x versterkd, ga je 6dB omhoog dan wordt iets 4x versterkd, ect ect.

  21. @youp: Nee hoor, Wikipedia klopt helemaal. dB is een logaritmische schaal, 60 dBel = 6 Bel = 10 tot de zesde = 1.000.000.
    maar jouw rekensommetje komt op hetzelfde uit: 3 dB is 2x, 6 dB is 4x, 9 dB is 8x, 10 dB is 10x. Niet precies, maar daar is het ook een ezelsbruggetje voor. Dat rekent wat makkelijker dan die logaritmes.

  22. Dan ziet deze, vind ik, er beter uit: http://goo.gl/7YaMA

  23. Vind het geen lelijk ding, alleen die versterking van 60dB is iets teveel van het goede, er wordt waarschijnlijk een versterking tot 60dB bedoeld ipv versterking van 60dB.

  24. Ik wil dat ding echt niet in me woonkamer hebben zelfs niet in mijn tuin

  25. Ja, geen ruimte meer voor met de 4-dubbele set BeoLab 8002 van B&O in de hangar, maar misschien dat ik in mijn vierdeurs garage nog een plaatsje heb naast de Lotus Elise.

  26. Ik laat die versterker voor wat het is maar heel die discussie er omheen vind ik gewoon geweldig..

  27. Kom op mensen…

  28. @thijmen: Haha, Thijmen koning 🙂

  29. Voor de dB mensen: het logaritme zelf dien je ook logaritmisch toe te passen.

  30. Origineel geplaatst door thijmen: Ja, geen ruimte meer voor met de 4-dubbele set BeoLab 8002 van B&O in de hangar, maar misschien dat ik in mijn vierdeurs garage nog een plaatsje heb naast de Lotus Elise.

    Je kan hem natuurlijk ook in de logeerkamer zetten op die uitbouw. Of de serre..

    Niet eens 3 auto’s?? Sloeber…

  31. Ik zou em nog niet willen hebben voor in het washok van het gastenbedrijf van mijn villa in zuid Spanje.

  32. Origineel geplaatst door michiel
    Origineel geplaatst door thijmen: Ja, geen ruimte meer voor met de 4-dubbele set BeoLab 8002 van B&O in de hangar, maar misschien dat ik in mijn vierdeurs garage nog een plaatsje heb naast de Lotus Elise.Je kan hem natuurlijk ook in de logeerkamer zetten op die uitbouw. Of de serre..Niet eens 3 auto’s?? Sloeber…

    Logeerkamer? Uitbouw? Nee, in het gastenverblijf. Een serre is werkelijk not done. En als er een Beolab ergens moet worden neergezet vraag ik dat de tuinman of de huishoudster. De derde auto wordt overigens enkel voor uitstapjes zoals Nurnburgring of Schotland gebruikt.

    Ja, het is echt waar. Maar met mijn dosis zelfspot. Kunnen we dan nu stoppen met het belachelijk maken van mijn of ieder ander zijn levensstijl en on-topic blijven? Niet op de man spelen maar op de bal?

    Heb overigens mijn bestelling geannuleerd, was toch niet meer zo overtuigd en wil niet de eerste recensent zijn die het geluid niet waardeert… Dus kom maar op met die suggesties!

    Hoeveel geluidsversschil is er overigens tussen de kleine en grotere Philips Fidelio-luidsprekers als we het over de lage tonen hebben?

  33. @jasper: Dat zou ik na moeten vragen, ik ben zelf niet geweest. Maar naar wat ik begreep zijn er werkelijke monsters op zo’n ring dus of het echt indrukwekkende tijden zijn?

  34. Fantastisch design!!!! Doe mij er maar 1.

  35. @Arthur Alexander Hofman-Klünder: Heeft amuzements waarde.. Kuch.

  36. Amuze of amusement: ik blief het niet en het heeft totaal geen inhoudswaarde.

  37. Dat ding komt niet over de drempel. Sorry, beetje anti-retro

  38. @Michel:

    Wow, erg cool. Daar ga ik naar op zoek, volgens mij is het een serieus oude hoorn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.