Vodafone verkoopt 10.000 iPhones in eerste twee dagen

Vodafone heeft aangekondigd dat ze 10.000 iPhones hebben verkocht. Elke 6 minuten ging er aan de Lijnbaan in Rotterdam een iPhone over de toonbank.

vodafone_apple_iphoneVodafone heeft zojuist een persbericht rondgestuurd, waarin ze meedelen dat de iPhone verkooprecords heeft gebroken. In de eerste twee dagen werden er 10.000 stuks verkocht. Via de eigen Vodafone-winkels verkocht de operator gisteren bijna 3.000 iPhones op één dag. Het meest populair is de 16GB-versie: 80% van de klanten kiest daarvoor. De meeste toestellen gingen gisteren over de toonbank in Rotterdam: de winkel aan de Lijnbaan verkocht de meeste iPhones. Elke 6 minuten werd er een iPhone verkocht.

Online liep het al eerder storm: 3.078 mensen schreven zich in voor de iPhone 4 en inmiddels zijn er in totaal al bijna vijfduizend toestellen verkocht. Via indirecte kanalen (bijvoorbeeld telecomwinkels) werden nog eens rond de 1.600 stuks verkocht. Vodafone verwacht dat de komende dagen zo’n 1.300 iPhones verkocht worden via deze kanalen.

Via: persbericht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2010, 18:03
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.