Perchang voor iPhone en iPad

Strategisch knikkerspel Perchang is Apple’s gratis App van de Week

Knikkeren met hindernissen. Apple heeft het strategische puzzelspel Perchang uitgeroepen tot App van de Week. Je downloadt het spel tot volgende week donderdag gratis in de App Store.

Apple heeft weer een nieuwe App van de Week uitgeroepen. Deze keer is dat het knikkerspel Perchang (link) voor iPhone en iPad, waarbij het aankomt op slim strategisch inzicht. Het spel is tot volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store.

Perchang voor iPhone en iPad

Perchang is strategisch knikkerspel

Perchang is niet slechts een eenvoudig knikkerspel. Alles komt aan op strategisch inzicht. Het doel van Perchang lijkt simpel: zorg ervoor dat je de knikkers in de verschillende doelen van het parcours krijgt door gebruik te maken van hefbomen, flippers en allerlei andere obstakels die je soms wel en soms niet kunt bedienen. In het begin is dat nog eenvoudig, maar gaandeweg wordt het steeds ingewikkelder en moet je goed nadenken hoe je je doel bereikt. Ook het aantal knikkers dat je moet verplaatsen groeit dan. Het spel telt 60 van dit soort fraai ogende 3D-parcours, die zijn verdeeld in verschillende ‘areas’. Onderstaande trailer geeft alvast een idee.

Eenvoudige bediening
Perchang is geschikt voor iPhone en iPad en heeft een eenvoudige bediening, waardoor eigenlijk iedereen het kan spelen. Op het scherm zie je een rode knop waarmee je de rode elementen bedient en een blauwe voor de blauwe elementen. Je moet dus wel goed opletten op de kleur van het element dat je wilt bedienen. Standaard is het spel in het wit, maar met een in-app aankoop kun je ook een zwarte achtergrond ontgrendelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2016, 11:48
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.