parallels-access-ipad

Parallels Access voegt nieuwe bestandsbrowser toe

In de vernieuwde Parallels Access app zit een nieuwe bestandsbrowser waarmee je gemakkelijk bestanden tussen je iPhone en computer deelt.

parallels-access-iphoneParallels Access heeft een interessante update gekregen: er is een nieuwe bestandsbrowser toegevoegd waarmee je bestanden op je computer gemakkelijk op je iPhone kunt zetten en bestanden op je iPhone naar de computer kunt sturen. Daarnaast kun je ook zoeken naar bestanden. Zo wordt het op afstand bedienen van je Mac of pc nog een stukje prettiger.

Parallels Access is een iOS-app waarmee je op afstand toegang krijgt tot een desktopcomputers. Parallels heeft in de update ook de compatibiliteit met andere apps verbeterd. Zo kun je bestanden die je met Parallels voor iOS hebt geopend nu gemakkelijk doorsturen naar een andere iOS-app. Bestanden in Dropbox en Google Drive kun je direct bekijken en kopiëren. De update voegt tevens de ondersteuning voor de grotere schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus toe. Bovendien bevat de app veel kleine verbeteringen en is er een aantal bugs uit de app gehaald.

Parallels verscheen oorsponkelijk op de iPad, maar is sinds vorige zomer ook op de iPhone te gebruiken. De app kun je twee weken gratis uitproberen. Daarna moet je in de app een abonnement afsluiten om er nog gebruik van te kunnen maken. Dit kost €19,99 per jaar. In onze review van Parallels Access van de oorspronkelijke versie lees je meer.

Er zijn inmiddels heel wat apps waarmee je je computer op afstand kunt bedienen. Afgelopen week kwam daar nog een nieuwe kanshebber bij: Chrome Remote Desktop van Google.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2015, 12:59
Categorie Apps
Onderwerp parallels

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.