Reacties voor: PadPivot na overweldigend succes in handen van Kickstarter-kopers

De PadPivot is een project van Kickstarter, dat extreem succesvol is verlopen. De houder voor de iPad werd 20 maal overtekend.

Reacties: 6 reacties

  1. Die ziet er super vet uit als je hem op een bureau zet.

  2. Dat is goed nieuws, respect voor de makers. Het lijkt ook een mooi ding… Maar ik mis nog een deel van het achteraf verhaal… Komt het ook in de winkel?

  3. Ik was in maart net iets te laat om het project te kunnen backen. Had het graag gedaan. Ik hoop dat de PadPivot gauw te bestellen is.

  4. Nadeel van de kickstarterprojecten vind ik dat het vaak uit de USA komt. Dan lijkt het intekenen en de initiatiekosten een goede deal voor als het project van de grond komt, maar dan komen de verzendkosten om de hoek kijken. En deze zijn vaak net zoveel als het hele item zelf kost (nog afgezien van eventueel bijkomende invoerrechten etc.).

    Dus alleen interessant voor de Europese markt IMHO.

  5. @Tabbo12: Same here, ik bezoek (ondanks dat ik mijn mail adres heb ingevoerd) regelmatig hun website in de hoop dat ik er ook eindelijk 1 kan bestellen!

  6. Ik had ingeschreven voor 2 stuks. Inderdaad eindelijk deze week gekregen. Fantastisch design en functionaliteit. Volgens de laatste berichten zijn ze European distributie aan het opzetten. Wij zullen het zeker opnemen in onze webshop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.