Reacties voor: OS X Yosemite 10.10.2 beta 3 nu te downloaden voor ontwikkelaars

Apple heeft alweer de derde beta uitgebracht voor OS X Yosemite 10.10.2. In deze update richt Apple zich op mail, Wi-Fi en de VoiceOver-functie.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Wi-Fi probleem? Wat dacht je van batterij probleem! Batterijduur is dramatisch sinds update naar Yosemite. Max. 2 uurtjes waar er in Mavericks nog makkelijk 8 gehaald werden. Je ziet tijdens het surfen batterij percentage als een malle teruglopen. Google voor de gein eens op battery drain. Als dit in de volgende update niet is verholpen ga ik direct terug naar Mavericks.

  2. Mini 2010 elke keer in veilig opstarten elke keer me instellingen kwijt een bak ellende!! Ssd en 8gb ram geplaatst met clean install opstarten via usb perfect geen problemen ingebouwd en weer veilig opstarten en ellende me oude hdd nu extern opstarten gaat perfect weet niet hoe dat mogelijk is? Als iemand ideeen heeft zeer welkom maar is pas sinds yosemite dus ligt volgens mij aan de software!? Pram reset laatst gedaan hielp ook niet!!

  3. Hier sinds Yosemite regelmatig kernel panics, terug te verwijzen naar “AppleGraphicsControl-3.7.21”. Zoektochtje op internet brengt mij er bij dat ik bepaald niet de enige ben en niet alleen mijn type MacBook heeft er last van.

    Yosemite helemaal opnieuw geïnstalleerd, apps handmatig toegevoegd etc. “Automatische Videokeuze” uitgezet, werd ook als tip gegeven… helaas: Niets helpt! Apple Care gebeld, probleem is hun niet bekend. Pffff…

  4. Werd er iets verholpen aan de “lags” in de mission control?

  5. Het zal tijd worden. Wifi problemen zijn alleen maar erger geworden met 10.10.1. Lekker als je aan het lyncen/hangouten bent als je er iedere 8-10 min uitgeknikkerd wordt!

  6. Er zijn via verschillende websites oplossingen aangedragen voor de WiFiproblemen. Google eens naar die oplossingen!

  7. Sinds een paar dagen op 10.10.2
    Wifi probleem is opgelost, had voordien ook heel wat problemen en inderdaad bij 10.10.1 was het nog erger.
    @ Martin Batterij was nooit een issue. Ik ben een uurtje bezig en van 100% naar 96%

  8. Hier mac mini eind 2012 liep met 4GB en trage hdd prima en sinds ik er een ssd bij geplaatst heb als systeemschijf loopt alles als een zonnetje.

    Ik geloof de reacties blind van mensen met problemen maar wel raar dat de één het niet ondervind en de ander weer wel. Hoop voor de mensen met deze vervelende problemen er snel een oplossing komt.

  9. Waar ik me dood aan erger, zijn de indicators voor volume, helderheid, en toetsenverlichting die op je beeldscherm komen wanneer je deze instellingen aanpast via het toetsenbord (F1-F2, F5-F6 en F10-F11-F12).

    Wanneer ik bijvoorbeeld mijn geluid stiller zet, dan gaat het wel meteen stiller, maar pas 20 seconden daarna komt dat indicatortje in beeld… Ik vind dit zoooo storend.

    Echt iets dat in 2014 (en zometeen 2015) niet meer zou mogen voorkomen.

  10. Blijkbaar mag ik enigszins blij zijn dat ik geen problemen heb.

  11. Mail!
    Het contextmenu van links in e-mails werkt niet.
    Ik heb honderden versies van drafts in Mail als ik bezig ben een mail te schrijven.

    WiFi heb ik zelf opgelost door een nieuwe router te kopen. No thanks to apple.

  12. Ik had vorige week 10.10.2 beta 2 geinstallerd, helaas crashte mn MBpro elke keer toen ik hem weer uit sleep haalde.. Via timemachine dan maar even teuggezet naar 10.10.1

    Ben erg into Apple.. maar 2014 is niet echt hun jaar.. die crappy iOS updates, buggy Yosemite, Apple TV update waardoor mn Airplay continue wegvalt.. ik hoop dat ze snel met mooie oplossingen komen.. maar zo moet het voor mij niet lang meer te duren..

  13. Het verbaasd mij dat, als ik alles zo lees, geen enkel probleem heb.
    WiFi geen enkel probleem, accu gaat bij normaal gebruik zeker een volledige dag mee (colleges en in de avond surfen en YouTube filmpje kijken).

    Alleen de mail moet ik vaak geforceerd afsluiten en het opstarten gaat traag (ca 20 seconden) iedere avond sluit ik mijn MBA af en de eerste keer opstarten duurt dan ca 20 seconden.
    Dit ging bij Mavericks sneller.

    Verder geen enkel probleem (tot dusver)

  14. Ik heb een nieuwe macbook pro retina 13″ aangeschaft en deze is trager dan mijn vorige macbook air mid 2013. Vergroten en switchen van vensters gaat gepaard met een zogenoemde UI lag en dat is alleen op te lossen door geen HiDPI resolutie te gebruiken. Helaas ben ik over het termijn van terugbrengen heen, maar baal er ontzettend van. Verder fijne laptop, hoop echt wel dat Apple hier iets aan gaat doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.