yosemite-feature

OS X Yosemite 10.10.2 beta 3 nu te downloaden voor ontwikkelaars

Apple heeft alweer de derde beta uitgebracht voor OS X Yosemite 10.10.2. In deze update richt Apple zich op mail, Wi-Fi en de VoiceOver-functie.

yosemite-featureApple heeft OS X Yosemite 10.10.2 beta 3 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. De nieuwe betaversie van Yosemite richt zich wederom op bugfixes. Het zou voornamelijk gaan om verbeteringen op het gebied van Wi-Fi, Mail en de VoiceOver-functie van OS X.

De derde beta van Yosemite 10.10.2 heeft buildnummer 14C81f. Ter vergelijking: beta 2 droeg buildnummer 14C78c. In de updatebeschrijving verwijst Apple naar fixes voor Wi-Fi, mail en de VoiceOver, maar er worden geen uitgebreide details gedeeld. Zodra er meer bekend is over de wijzigingen in de beta wordt dit artikel bijgewerkt.

Apple werkt met Yosemite 10.10.2 aan een tweede update voor Yosemite. Midden-november werd Yosemite 10.10.1 nog beschikbaar gesteld, waarin Apple ook al naar de Wi-Fi-problemen keek. Veel gebruikers hadden na de update echter nog steeds last van de Wi-Fi-bugs.

Apple brengt voor Yosemite voornamelijk bugfix-updates uit – nieuwe functies worden bewaard voor de grote OS X-updates, die Apple op WWDC aankondigt en meestal in oktober uitbrengt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2014, 19:37
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.