Reacties voor: Ontwerp je eigen iPhone-skin bij GelaSkins

Met GelaSkins Skinner kan je je eigen iPhone-skins ontwerpen. GelaSkins levert stickers waarmee je je iPhone kunt voorzien van een ander uiterlijk, zonder dat deze dikker wordt.
Lees het complete artikel → Ontwerp je eigen iPhone-skin bij GelaSkins
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Kun je zo’n ding er ook weer makkelijk afhalen?

  2. Best een stoer idee
    vast wel een goede handel

  3. Ik heb er al ongeveer 2 jaar een op de mijne zitten, maar vet dat ik hem nu zelf kan ontwerpen!

  4. Bij 8×4 kon je 3 jaar geleden gratis stickers voor je iPod nano bestellen. En dan ook helemaal zelf ontwerpen. Dan vindt ik 15 euro nog wel duur!

  5. Zo nieuw is dit niet. Het kon al een tijdje bij sites zoals Uniqueskins of MyTego

  6. Origineel geplaatst door Kokkie
    Zo nieuw is dit niet. Het kon al een tijdje bij sites zoals Uniqueskins of MyTego

    Daar gaat het toch niet om? We hebben het hier over Gelaskin en niet over anderen. Bij Gelaskin is het wel nieuw.

  7. Uniqueskins.com is goedkoper en werkt ook prima. Binnen 1 week in huis na bestelling. Voor slechts 7$

  8. Leuk idee. Niet helemaal nieuw, maar ik heb erg goede ervaring met de kwaliteit van het materiaal en met de levertijden van GelaSkins. Ik ben zelf nog wel even zoet met het assortiment Hollandse schilders (!). Daarna maar eens iets uit eigen werk proberen.

  9. Net een nieuwe touch gekocht samen met een paar gelaskins.
    Superkwaliteit zijn die! Makkelijk te positioneren en ze blijven plakken en vervormen niet, zelfs na 5x er afhalen.
    De screenprotectors die je erbij kan bestellen zijn ook van goeie kwaliteit, wel iets moeilijker om precies te plakken, maar eens gedaan zie of voel je hem niet meer. 0 bubbels!
    Had ook een invisible shield gekocht, maar krulde langs alle kanten en screen protector lukte maar niet zonder bubbels.

  10. Heel makkelijk, geen plakzooi dat achterblijft! Supereasy!

  11. Ik neem aan dat Apple hier ook een go voor heeft moeten geven… Tegenstrijdig aangezien ik laatst ergens las over de discussie dat Apple het springboard niet wil laten bewerken omdat ze bang zijn dat het chaotisch word! Belachelijk, maar dan kan dit ook chaotisch worden!!!

  12. @Louis g:

    Ik ben al lang een gebruiker van Gelaskins. ik kan jullie vertellen dat ik zeer tevreden ben want de sticker die je krijgt is gemaakt van kwaliteit spul. ik kan em er zo vaak afhalen en er terug op zetten als ik wil! de sticker zelf is ook vrij stevig en laat geen lijm resten achter.

    De skin keuze was al vrij groot ! en vele malen beter dan dan hun concurrentie (die allemaal van die poep simpele stickers hebben). Nu dat er ook de mogelijkheid is om zelf een design te maken klinkt awesome 😀

    Ik heb al vaker gehad dat mensen dachten dat ik mn Iphone case had veranderd! ze zagen dus niet dat het en sticker was 🙂

  13. Origineel geplaatst door Rinus
    Origineel geplaatst door KokkieZo nieuw is dit niet. Het kon al een tijdje bij sites zoals Uniqueskins of MyTegoDaar gaat het toch niet om? We hebben het hier over Gelaskin en niet over anderen. Bij Gelaskin is het wel nieuw.

    Maar beste Rinus,

    Een beetje onderzoek in de markt kan geen kwaad. Zeker wanneer je een artikel plaatst én daarin ook een andere mogelijkheid noemt.

    Een bescheiden lijst met alternatieven maakt het artikel nog meer compleet. In Sander zijn verhaal zegt hij: “één van de internet…”, dus de kennis van de andere mogelijkheden is aanwezig, waarom dan niet noemen.

    Dat voorkomt dan reacties waar jij dan weer op reageert. En als men kijkt onderaan de pagina, dan staan daar “Gerelateerde berichten”. Genoeg keuze zou ik zeggen.

    @Auteur: Wellicht een goed idee om een tekstuele plugin te maken cq installeren die gerelateerde berichten in het artikel plaatst.

    Cheers

  14. Origineel geplaatst door Calimzo
    @Louis g: Ik ben al lang een gebruiker van Gelaskins. ik kan jullie vertellen dat ik zeer tevreden ben want de sticker die je krijgt is gemaakt van kwaliteit spul. ik kan em er zo vaak afhalen en er terug op zetten als ik wil! de sticker zelf is ook vrij stevig en laat geen lijm resten achter.De skin keuze was al vrij groot ! en vele malen beter dan dan hun concurrentie (die allemaal van die poep simpele stickers hebben). Nu dat er ook de mogelijkheid is om zelf een design te maken klinkt awesome Ik heb al vaker gehad dat mensen dachten dat ik mn Iphone case had veranderd! ze zagen dus niet dat het en sticker was

    Wat zijn de verzendkosten?

  15. Bij uniqueskins.com was ik inclusief verzendkosten €9.63
    kwijt, en ook geheel naar eigen inzicht te ontwerpen.

  16. @Ralph: maar wat zijn de verzendkosten dan?

  17. Ik heb eventjes zelf iets ontworpen op de site van GelaSkins, maar tijdens de preview merkte ik dat de achterzijde van de iPhone niet helemaal bedekt wordt door de sticker (en de voorkant al helemaal niet, maar dat wisten we al..). Dus heb ik maar een bestelling geplaatst bij iStyles, want deze bedekken de iPhone compleet voor- en achteraan en zijn voordeliger.
    Ik kan haast niet wachten tot ze toekomen !

  18. Verzendkosten zijn $5,95. Dus voor 14,- eurootjes ben je in het bezit van een eigen ontwerp. Leuk toch !

  19. Ik heb vandaag zo’n skin besteld bij iphonehoesjes
    ik heb een eigen ontwerp ingestuurd en deze wordt dan bekeken en beoordeeld. Als hij oke bevonden is wordt hij op hun site geplaatst zodat je hem kunt bestellen. Zodra ik die van mij binnen heb zal ik jullie op de hoogte houden of dit een aanrader is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.