Ontwerp je eigen iPhone-skin bij GelaSkins

Met GelaSkins Skinner kan je je eigen iPhone-skins ontwerpen. GelaSkins levert stickers waarmee je je iPhone kunt voorzien van een ander uiterlijk, zonder dat deze dikker wordt.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

GelaSkins SkinnerAls je je iPhone wilt personaliseren dan kan dat op veel manieren. Je kunt een speciaal hoesje, holster of case kopen of je iPhone met stickers beplakken. Dat laatste is geen gek idee: de stickers voorkomen krassen, maar maken de iPhone niet dikker zodat hij nog gewoon in een iPhone-dock past. Eén van de internetbedrijfjes die op maat gemaakte stickers (‘skins’) aanbiedt is GelaSkins. Dit bedrijf heeft sinds vandaag een nieuwe dienst, GelaSkins Skinner, waarbij je zelf je eigen skins kan ontwerpen. Daarvoor hoef je niet eens zoveel meer geld neer te leggen dan voor een standaard skin.

GelaSkins maakt skins voor vrijwel alle apparaten die je maar kunt bedenken, van de iPhone tot de Nintendo DS en van laptops tot de Kindle. Voor een aantal productgroepen zijn de skins nu helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen. Leuk als je je iPhone van je eigen bedrijfslogo wil voorzien of als je je favoriete foto wilt gebruiken.

GelaSkins Skinner

Voor de iPhone stelt GelaSkins alleen een sticker voor de achterzijde en een wallpaper (lockscreen-afbeelding) beschikbaar. De voorzijde van je iPhone blijft onbedrukt (in tegenstelling tot concurrent iStyles). Het ontwerpen van de skins is kinderlijk eenvoudig. Op de Skinner-site van GelaSkins kan je meerdere beeldbestanden uploaden en vervolgens naar eigen inzicht plaatsen op een sjabloon van de achterzijde van de iPhone. Ook kan op deze manier een bijpassende wallpaper gemaakt worden. Verder kan je de basiskleur van de skin aanpassen, mocht je beeldbestand niet de hele achterzijde bedekken.

Het ontwerpen van een eigen iPhone-skin kost slechts $14,95 (exclusief verzendkosten).

Link: GelaSkins Skinner

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2009, 0:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, multitasking, sticker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.