Moleskine Timepage

Moleskine Timepage-agenda laat zien hoe druk je het hebt

Moleskine Timepage heeft een update gekregen, met maandweergave. Met een heatmap kun je zien hoe druk je het hebt op bepaalde dagen van de maand. Ook kun je filteren.

Moleskine, bekend van de notitieboekjes, heeft ook een agenda-app voor de iPhone. Deze app heeft een update gekregen, waardoor het makkelijker wordt om afspraken te plannen. Met een zogenaamde heatmap zie je namelijk in één oogopslag wanneer je het druk hebt in je agenda. Dat kan handig voor de feestdagen zijn: het kerstweekend zit bijvoorbeeld al ramvol gepland, maar een week eerder heb je nog wel tijd om dingen te doen.


Moleskine Timepage

Nieuwe maandweergave
Timepage heeft een maandweergave toegevoegd, op veler verzoek. Als extraatje hebben ze de heatmap erin verwerkt. Drukkere dagen zijn te herkennen aan sterkere kleuren. Om de maandweergave te zien veeg je naar rechts over de tijdlijn. Heb je eenmaal de maandweergave in beeld, dan kun je met tik- en veegbewegingen allerlei acties doen. Tik op een dag om je afspraken te zien, druk iets langer om een afspraak toe te voegen of veeg op en neer om naar een andere maand te gaan. Je kunt ook weer snel terugspringen naar de huidige maand.

Moleskine Timepage heatmap per maand Moleskine Timepage filter

Je kunt ook filtere op bepaalde agenda’s, zodat je bijvoorbeeld zakelijke afspraken en privéafspraken afzonderlijk kunt bekijken, of zien wanneer de eerstvolgende feestdag is.

Apple Watch-app iets sneller
Voorheen zat het weerbericht links van de tijdlijn, maar nu zit daar dus de maandweergave. Je kunt alsnog het weerbericht opvragen door wat langer op de tijdlijn te drukken. Je hebt in deze update ook de optie om nieuwe themakleuren te gebruiken en om namen van gebeurtenissen in een groter lettertype weer te geven. Bij de app hoort ook een Apple Watch-app, waarmee je eveneens het weerbericht en de afspraken uit je agenda kunt opvragen. Die app is qua performance iets beter geworden.

Moleskine maakt nog meer apps voor de iPhone, namelijk een dagboek (Moleskine Journal) en een schetsapp (Moleskine, a Creative Cloud connected app).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 november 2015 om 9:42
Onderwerpen
,
Categorie
Apps
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.