Reacties voor: Onderzoeken: iPad verkoopt twee keer zo goed als Mac, gebruikers tevreden

Apple verkoopt momenteel bijna twee keer zoveel iPads als Macs. Daarnaast ligt de tevredenheid van gebruikers volgens een onderzoek op 91 procent en flink wat mensen geven aan wel een iPad te willen.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Als Apple wat meer ipads zou produceren komen ze wel over de iPhone verkoop heen,
    maarja , dit zijn tot nu toe alleen maar verkoop cijfers in de US van de ipad in elk geval , met starks Europa erbij zal de ipad de verkoop van de iPhone wel overstijgen !

  2. wow, dat zijn over een half miljoen units PER WEEK dat apple verkoopt!!
    cijfers om duizelig van te worden!
    kassa kassa voor steve 🙂

  3. Zal eventjes mijn naam / adres doorgeven aan die twee ontevreden gebruiker … je weet maar nooit 🙂

  4. Wow, een enquete onder 153 early adopters, lekker representatief. Dit slaat natuurlijk helemaal nergens op.

    Volgens mij was de netbook markt toch al ingezakt ruim voordat de verkoop van de iPad begon.

  5. lijkt toch eigenlijk wel dom dat apple tetheren niet toestaat op de iPhone, zou de koppeling van iPad + iPhone sterker maken (minder kannibalisatie) en de verkoop van beide ten goede kunnen komen

    (ok, mensen met iPhone kopen dan geen 3G iPad, maar wat levert meer op? + je bedient de klant een stuk beter ipv op te zadelen met twee vergelijkbare abonnementen)

  6. Ben er toch een beetje trots op, dat ik een van die 200.000 was in de afgelopen week 🙂

  7. je hebt gelijk. De markte zakte in op het moment dat de iPad officieel aangekondigd werd 😉 Zie ook eerdere artikel hierover.

    Origineel geplaatst door aus
    Volgens mij was de netbook markt toch al ingezakt ruim voordat de verkoop van de iPad begon.

  8. Shit man, de netbook markt is al helemaal ingestort! Niet dus. Leer nieuws schrijven aub!

  9. Dan moet jij natuurlijk wel eerst een argument leveren waarom de netbook markt volgens jou nog niet is ingestort, anders is jouw opmerking een “beetje” zinloos 😉

    Dat terzijde, als we er dus vanuit gaan dat Apple +/- 1miljoen iPhones per maant verkoopt komt dat neer op 12 miljoen aan’t eind van dit jaar :O@Neal:

  10. Origineel geplaatst door Leon_V
    Dan moet jij natuurlijk wel eerst een argument leveren waarom de netbook markt volgens jou nog niet is ingestort, anders is jouw opmerking een “beetje” zinloos

    Als je iets verder had gekeken wordt er hier gerefereerd naar een ander artikel op ipadclub, waarin het niet gaat over het daadwerkelijk instorten van de netbook markt. Het gaat hierin puur en alleen over een onderzoek, wat zou kunnen gebeuren.

  11. Ik ben in het bezit van een iMac 27″ een iPhone en een iPad. En de iPad vult voor mij echt dat gat waar ik niet mijn iMac of iPhone voor kan gebruiken. Echt super geweldig voor onderweg en zeker geschikt voor je werk, ik weet zeker dat in de toekomst betere software zal komen om het bedrijfs leven beter te bereiken. Ik snap dus heel erg goed dat de iPad verkoop lekker draait, ik kan hem in ieder geval niet meer missen. Je wilt zeker weten nooit meer een netbook.

  12. Origineel geplaatst door Gerbrand
    Ik ben in het bezit van een iMac 27″ een iPhone en een iPad. En de iPad vult voor mij echt dat gat waar ik niet mijn iMac of iPhone voor kan gebruiken. Echt super geweldig voor onderweg en zeker geschikt voor je werk, ik weet zeker dat in de toekomst betere software zal komen om het bedrijfs leven beter te bereiken. Ik snap dus heel erg goed dat de iPad verkoop lekker draait, ik kan hem in ieder geval niet meer missen. Je wilt zeker weten nooit meer een netbook.

    Hier hetzelfde, alleen is mijn iMac maar 20 ” 🙁 . Al wil ik nog steeds ooit een MBP 😛 , maar dat heb ik nu met de komst van de iPad op de lange termijn gezet 🙂 .

  13. @Gerbrand:
    Als het bedrijfsleven beter bereikt moet worden zou ik toch eerst eens gaan zorgen dat er een USB aansluiting opkomt. Wij lezen onze meetapparatuur uit op laptops maar hebben daar wel USB voor nodig en dat zal op een iPad dus nooit gaan lukken. Net zo min als de foto’s van de onderzochte objecten. En zo zullen er meer bedrijven zijn waar dat voor geldt.

  14. @Hompie:

    Heel erg jammer dat je, je niet eerst verdiept in de iPad voor je hier een reactie plaatst. Foto’s kun je gewoon inladen via een SD adapter. Daarnaast zijn er al mogelijkheden om ook weg te schrijven op het SD kaartje.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.