Reacties voor: Vernieuwde Nike+ Run Club-app past trainingsschema’s automatisch aan

De hardloop-app van Nike heet voortaan Nike+ Run Club en is compleet vernieuwd, met een Apple Watch-app en trainingsschema's die zich automatisch aanpassen aan jouw voortgang.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Zit er dan ook éindeijk hartslag ondersteuning voor de Watch in? De Nike Running app geeft nog steeds aan dat Apple de hartslag API niet vrijgeeft voor derden terwijl dit sinds WatchOS 2 al wel zo is…

  2. Origineel geplaatst door Ibl
    Zit er dan ook éindeijk hartslag ondersteuning voor de Watch in? De Nike Running app geeft nog steeds aan dat Apple de hartslag API niet vrijgeeft voor derden terwijl dit sinds WatchOS 2 al wel zo is…

    Als je de app start kun je Health access instellen waar ook hartslag bij staat. Dus wellicht dat het mogelijk is!

  3. Mooi app! Eindelijk een eigen schema instellen

  4. Helaas, zonder aanmelden is de app niet meer te gebruiken.
    Als ik de voorwaarden lees geef je ze dan beschikking over erg veel privé gegevens. Ga ik niet doen. Wel jammer, lijkt fijne app en kan vorige versie niet meer gebruiken. Hup Apple, maak een betere en zoals dan gebruikelijk, met respect voor privacy.

  5. Vanavond uitgebreid de mogelijkheid bekeken. In het begin moet je even wennen aan de manier van navigeren door de app, maar dat krijg je snel door.

    Ook een 15K schema laten samenstellen en gelijk maar even getest. Wat een top app! Grotendeels in het Nederlands. Zelfs de workout instructiefilmpjes.

    Uiteraard is hun verdienmodel data verzamelen, loyaliteit en brand building, maar daar staat wel wat tegenover. Runtastic was tot nu toe mijn favoriet, nu niet meer…

  6. Wel jammer dat je de Nike+ Run Club en de Nike+ Training Club (nog?) geen 2 schema’s tegelijk kan draaien, dus 1 persoonlijk schema in Trainingsapp en 1 persoonlijk schema in de Run app. Verder echt super fijn, top apps allebei!

  7. Ben toch benieuwd naar de visie van de redactie over het feit dat deze app update registratie noodzakelijk maakt, met privacy consequenties.
    Los daarvan had ik graag in het artikel een waarschuwing gelezen voor deze consequentie van de update. Had ik de update achterwege gelaten.

  8. Wat een vreselijke update. Onoverzichtelijk, het groen ziet er gewoon niet uit. En weer hetzelfde als vroeger, alles in mijlen aangegeven ipv km terwijl ik bij instellingen km heb geselecteerd. Ook de profielfoto pakt hij niet. Gelukkig heb ik nog mijn garmin app.

  9. @Johannes: Ik heb al die privacy dingen op max gezet; geen social connections, niks. Het enige wat ze weten is mijn lengte en gewicht. Naast de GPS info natuurlijk.

    Verder: Lijkt erop dat in deze versie Landscape orientation verdwenen is. Dus al je runs zijn nu gewoon een (portrait) lijst, in maandelijkse secties, met vermelding van aantal en totale afstand van die maand. Maar geen grafiekje, wat erg handig was. Ik heb de oude versie weer op mijn iPhone gezet, via OSX iTunes sync.

  10. Ziet er leuk uit, maar de audio feedback in het Nederlands is werkelijk verschrikkelijk! Laat die app lekker in het Engels!

    En die kleur…ik vond dat rood een stuk mooier! Wel jammer dat de ranking van vrienden ook gelijk niet meer werkt…

    Leuk geprobeerd maar er moeten nog wel wat bugs worden weggewerkt!

  11. Grondige verandering en dat vraagt wel wat aanpassing.
    Profielfoto instellen lukt nog niet: ‘probeer later opnieuw’
    Stickers kan ik plaatsen bij een foto, maar dat vind ik niet belangrijk. Ik wil mijn gegevens erbij zetten, maar dan valt alles weg. Is de app niet meer compatibel met iphone4S??? Zou érg jammer zijn…
    Vroeger kon je synchroniseren en alles uitgebreid bekijken op de site. Ook dat heb ik nog niet gevonden.
    Wél zeer positief: nederlandstalige versie!

  12. Ben erg ontevreden met de update van de Nike running App naar NRC. De nieuwe groene layout is niet overzichtelijk. Weinig nieuwe toevoegingen, behalve veel Nike en NRC promotie. Zoals hierboven al vermeld mis ik ook de maandoverzichten/grafieken, de schoenhistorie en ook zijn er veel irritante bugs, zoals afstand run in miles, terwijl instellingen op metrisch (km) staan, profielfoto uploaden werkt niet, etc. Ook is de app traag bij het loaden van de activiteiten. Slechte update van Nike :((

  13. Balen zeg! Wat een onoverzichtelijk geheel! Rood was mooier! Al mijn routes weg, schoenhistorie kwijt, vreselijk nederlandse voice over, foto uploaden werkt niet, vrienden foto’s foetsie. Ik kan hier helemaal niet blij van worden 😡

  14. Zo jammer dat de achtergrond van mijn route niet gewoon een landkaart is. Ik baal er best van, net als van dat groen…. Brrrrrr

  15. Afstanden staan nu in mijlen.
    Kan nergens vinden om dit aan te passen.

  16. Kan je naast de running app in gebruik ook rondes tellen als je bv 10 x 400 aan het lopen bent ,dus fartlek rondjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.