Reacties voor: Nieuwe Vodafone Red-abonnementen vanaf vandaag verkrijgbaar

Vodafone's nieuwe Red-abonnementen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Het goedkoopste abonnement wordt aangeboden voor 44 euro per maand.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 34 reacties

  1. Leuk dat 4g hier op kostenloos bij komt, dit is dus bij de huidige abonnementen niet zo? (kan dit namelijk nergens vinden)

  2. @Coen: Klopt. Zodra 4G landelijk wordt uitgerold en verkrijgbaar is bij Vodafone, heb je een Red-abonnement nodig om hier ook over te kunnen beschikken.

  3. Belachelijke prijzen! Ben blij dat ik net een abo heb afgelosten 75 min 4gb data eerste 6 maanden 14,75 en de laatse 6 maanden 29,75.

    Nu is zelfs kpn goedkoper! Slecht werk vodafone!

  4. Bestaande klanten krijgen meestal niet de behandeling die ze verdienen.
    Ik hoop dat ik ongelijk krijg…

  5. Ik help het je hopen, René.
    @René:

  6. Ik vind er toch best een hoog prijskaartje aan hangen.

  7. Als je kan kiezen tussen gsm of tablet zou helemaal mooi zijn.

  8. Erg hoge prijzen. Slecht werk van vodafone. Met deze abonnementen zal ik nooit mij abo verlengen.

  9. Belachelijk duur. Iedereen die niet altijd en direct moet kunnen internetten zou beter een prepaid kunnen kopen en daar waar gratis wifi is op het net gaan. Dat is uiteraard thuis, bij al je vrienden, bij de meeste restaurants, café’s, Burger King, McDonald, Bibliotheken, campings, enz, enz, Als je er eenmaal aan gewend bent is het stukken goedkoper en je verplicht de providers om eens na te denken over echt goedkoper internet. Eerst maken ze je gek zodat iedereen een ABO heeft en dan melken ze je uit.

  10. Jemig wat een afzetterij…hiervoor had je 4gig voor 29,50 voor 6 maand daarna 45 ofzo voor 6 maand. Met ook oneindig sms en 75minuten.
    Dat ik ga overstappen naar hun kunnen ze nu vergeten,

  11. Ik zou niet weten waarom je zo’n abonnement zou willen afsluiten. De Vodafone Friends en Family zijn voordeliger. Je kunt zelf een F&F code aanmaken, zie ook forum.

  12. @paulpetrowiets:

    En dat is maar net welke beperkingen je jezelf al van te voren wil opleggen. Prepay is niet te vergelijken hiermee met je €0,30 per minuut. Het hele idee is om zorgeloos gebruik wat betreft bellen weer terug te brengen. Een bericht sturen is niet hetzelfde als iemand iets vertellen. Een wezenlijk verschil. En dat ligt ook een beetje aan hoe de ontvanger het bericht leest. Met je stem heeft alles wat je wil zeggen meer betekenis 😉 Overigens 80% van de gebruikers Nederland komen niet eens boven 1GB laat staan 500MB. Newsflash: Hi’s “onbeperkt internet” van weleer heeft een fair use policy van 500MB. Geen hond die je daarover hoort. en ja, ik werk in de telecom en als je ziet welke abonnement het meest worden afgesloten dan is €49,- écht niet veel duurder voor zovéél meer. KPN is op 2 jaar toch echt duurder voor veel minder.

  13. Oh, en het toestel is gewoon van jou. Geen lease dus 🙂

  14. Waanzinnige prijzen. Ik ben blij dat ik nog net een “oud” bel+sms+web abo met 4GB heb afgesloten (hoewel ik idd. met 500MB ook prima uit de voeten zou kunnen). Lagere maandprijs en minder bijbetalen voor het toestel.

    Wat ook bizar is, is dat bij de twee goedkope varianten de toestelprijzen gelijk zijn. Pas bij “Super” wordt het goedkoper.

  15. Het hangt er maar net vanaf wat voor beller je bent. Voor de mensen die inderdaad maar max 200 minuten willen is het inderdaad duurder geworden. Voor de mensen die voorheen onbeperkt wilden bellen is het een stuk goedkoper geworden.
    Weten jullie dat als je vorige week bij vodafone een abonnement af wilde sluiten met Onbeperkt bellen/smsen en 1gb internet dat je 101€ per maand kwijt was! (oke met eerste 8 maanden 50% korting ofzo en daarna nog 16 maanden 101€)
    Dit is nu dus nog maar 49€.
    Iedereen wordt nu dus gedwongen meer te betalen/gebruiken, maar de mensen die voorheen al veel gebruikten gaan er op vooruit..
    Eerlijke verdeling van schaarste .. ??

  16. Het hangt er maar net vanaf wat voor beller je bent. Voor de mensen die inderdaad maar max 200 minuten willen is het inderdaad duurder geworden. Voor de mensen die voorheen onbeperkt wilden bellen is het een stuk goedkoper geworden.
    Weten jullie dat als je vorige week bij vodafone een abonnement af wilde sluiten met Onbeperkt bellen/smsen en 1gb internet dat je 101€ per maand kwijt was! (oke met eerste 8 maanden 50% korting ofzo en daarna nog 16 maanden 101€)
    Dit is nu dus nog maar 49€.
    Iedereen wordt nu dus gedwongen meer te betalen/gebruiken, maar de mensen die voorheen al veel gebruikten gaan er op vooruit..
    Eerlijke verdeling van schaarste .. ??

  17. @Joren:

    De vraag blijft of mensen juist niet zoveel belde omdat ze bezorgd waren om hoge kosten en continu moesten letten op hun verbruik, of dat mensen grepen naar andere media hiervoor, zegge een whatsapp. Al heb je een abo met 140 minuten en 1GB ben je alsnog spekkoper als je eroverheen belt. Je hoeft namelijk maar 21 minuten over je bundel te gaan en dan heb je ook een rekening van €49,-. Nu hoef jij je daar niet meer druk om te maken. Overigens in de UK en Italië is het al een succes gebleken. Blijkbaar zijn mensen eraantoe dat de basis gefixed wordt……gewoon weer lekker bellen. Daar heb je tenslotte een telefoon voor toch?

  18. @Carsten:
    Klopt, helemaal mee eens..
    Door m’n laatste zin lijkt het inderdaad alsof ik niet voor deze abonnementen ben,, maar dat ben ik juist wel. Het duurt alleen nog zo vervelend lang (1,5 jaar) voor ik zo’n abonnement kan nemen. Ik heb nu 300 minuten voor 15 euro meer.
    Die laatste zin was meer bedoelt om toch wat sympathie te tonen voor de mensen die wel maar 75 minuten bellen en hier 20 euro voor uitgeven, die zijn nu de klos.

  19. Origineel geplaatst door Yash
    Ik zou niet weten waarom je zo’n abonnement zou willen afsluiten. De Vodafone Friends en Family zijn voordeliger. Je kunt zelf een F&F code aanmaken, zie ook forum.</blockquote
    Hoe dan een collega betaald iets van 12,50 voor oa onbeperkt sms en 10gb internet.

    Ik betaal nog steeds 55,- euro 🙁 en ik ben een F rating klant

  20. Op diverse sites kan er nog een oud abonnement worden afgesloten (GSMEASY.NL, BELSIMPEL.NL) dus lezers, profiteer nog even, want die gaan ook daar morgen van de site vermoed ik.

  21. @Joren: kun je niet je huidige abbonnement upgraden naar Red? Ik dacht dat ergens gelezen te hebben.

    Ik zie ook bij de Red abbonnementen de tekst “vervangend toestel bij defect”, dat betekent kennelijk dat er ook een soort verzekering in het abbo erbij zit? Dat is wel handig!

  22. @Joren:

    Joren, je mag na 6 maanden migreren naar Red. Upgrade ia kosteloos, downgrade kost €50,-. Als je nu 12 maanden korting hebt moet je voor jezelf nagaan of het de moeite waard is na 6 maanden te doen. Anders wacht je tot het jaar voorbij is. De promotie vervalt bij een wijziging. Kosten baten zeg ik dan maar 😉

  23. @Carsten :
    Geen verzekering wel zekerheid van bellen 😉 Toestel moet/mag extra ingedekt worden tegen schade.

  24. Goede prijzen

  25. Wat is dat duur geworden, een collega heeft met friends en family 12,50 pm onbeperkt sms, 450 belminuten, 100000mb data etc. :((

  26. @Carsten:

    Bedankt voor de tip. Ik heb het geprobeerd maar het gaat helaas niet. Ik kan alleen upgraden naar een hoger prijsplan in het zelfde abonnementstype. Dus geen migratie naar Red helaas. Ik zou het morgen wellicht nog telefonisch kunnen proberen.

    @dennis:

    Er zit helaas geen verzekering in. Puur alleen een vervangend toestel. Maar dit is wel een relaxte service uiteraard.

  27. Waar maken jullie je druk om? Zijn jullie nog van de generatie die abo’s koopt met telefoon? Sim-only en los kopen heeft de toekomst hoor.

    Ik vind het altijd maar raar hoe iedereen erin trapt… Providers rekenen voor iPhones meer geld dan Apple. Het is sowieso duurder. Je bent er niets rijker mee. Waarom dan klagen als je het toch niet erg vindt om meer te betalen?

  28. @Bubbly:

    Nee ik ben van de generatie: ik heb geen 676€ in m’n oude sok liggen om gelijk neer te leggen. Dus ik ben dan bereid iets meer per maand te betalen en dat dan maar te accepteren. Voor de iphone op de markt kwam en mn telefoon 200 euro was toen kocht ik m ook los met sim only.. Dat is altijd voordeliger

  29. @Bubbly:

    Als je echt serieus goed vegelijkt en niet kijkt naar crappy voordeelnetwerken en vergelijkt met kwaliteitsnetwerken dan is het break even. Oftewel het is net zo duur

  30. en toch kloppen bovenstaande prijzen NIET!
    dit zijn DE prijzen als je er een toestel bij wilt met korting!!
    ga maar eens naar de vodafone website en kijk naar de vodafone RED SIM ONLY’s
    want daar kost dat hoogste RED abbonnement wat hier 65 euro kost opeens nog maar 50 euro!
    en als je bij kpn gaat kijken naar een sim only die ook bellen en smsen onbeperkt heeft en zelfs een lagere en tragere internetbundel dan is deze duurder!
    voor telfort geld dit al helemaal aangezien telfort geeneens snel internet aanbied!
    dus voor mensen die VEEL bellen en smsen is een vodafone SIM ONLY RED abbonnement WEL DEGELIJK goedkoper dan bij een ander (OP DIT MOMENT)
    wil je een kleinere bundel? dan kunnen de genoemde providers wel goedkoper uitvallen!
    de prijzen van het plaatje hierboven horen bij een abbonnement MET toestel en GEEN sim only!

  31. Gewoon n prepaid kaart nemen met een iPhone van €200/300 …. Lekker goedkoop, anders word je uitgemelkt door abn Red

  32. @Len:

    Wat is je punt? Wij hebben hier toch nergens het tegendeel beweerd?

  33. Origineel geplaatst door Joren
    @Bubbly:Nee ik ben van de generatie: ik heb geen 676€ in m’n oude sok liggen om gelijk neer te leggen. Dus ik ben dan bereid iets meer per maand te betalen en dat dan maar te accepteren. Voor de iphone op de markt kwam en mn telefoon 200 euro was toen kocht ik m ook los met sim only.. Dat is altijd voordeliger

    En daar gaan we nu met zijn allen de fout in. Als je geen 676,= hebt liggen voor een telefoon dan zou je hem dus ook niet moeten kunnen kopen, ook niet met een ‘lening’. Want dat is het.

  34. Ik zou weleens willen weten wat de werkelijke kosten zijn voor de providers. Je zou dan (indien mogelijk) een vereniging kunnen oprichten met als doel mogelijkheden te onderzoeken die kunnen leiden tot het leveren van goedkope abo’ en aanverwante producten. Wie weet hoe groot een dergelijke vereniging wel kan worden. Een
    Machtige tegenhanger van al die dure providers.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.