8-bit pixelcase ook verkrijgbaar voor iPhone 5 en iPad mini

Big Big Pixel verkoopt ook een 8-bit-pixelhoes voor de iPhone 5 en iPad mini. Hiermee bescherm je de iDevices met grote 8-bit-pixels.

8-Bit BumperAfgelopen jaar schreven we over de 8-Bit Bumper Case, een iPhone-hoes die bestaat uit 8-bit pixels. Maker Big Big Pixel heeft inmiddels ook een iPhone 5-variant op de markt gebracht, die om het langere 4-inch scherm past. Ook kun je een pixelenvelop kopen waar je een iPad, iPad mini of MacBook in kunt opbergen.

De iPhone-case bedekt naast de randen van je iPhone 5 ook een deel van de achterkant. Alleen de boven- en onderzijde van de achterkant blijven onbedekt, waardoor het lijkt alsof het verkleurde middendeel bestaat uit pixels. Je kunt de nieuwe iPhone 5-case in zowel zwart als wit kopen. De iPhone 4-/4S-variant is er ook in het roze.

iPad sleeve

De iPad-envelop is verkrijgbaar voor de iPad mini, de grote iPad, de MacBook Air 11 en 13 inch en de MacBook Pro met Retina-scherm van 13-inch. De daadwerkelijke hoes bestaat uit nepleer.

De iPhone-case wordt verkocht voor 27 dollar, terwijl de iPad-hoes je 30 dollar kost. Van verzendkosten is geen sprake, maar je moet er wel op rekenen dat het tot twee weken kan duren voordat je bestelling op de mat valt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 maart 2013, 12:17
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.